25n
25N
25N

La platja can de Pinedo tindrà delimitada la zona de bany

La platja can de Pinedo tindrà delimitada la zona de bany
10/07/2019 -

L’Ajuntament ja ha organitzat tots els servicis de la platja can de Pinedo que enguany compta, com a novetat, amb abalisament en el mar, una cordada de boies que delimitarà l’espai on els gossos poden banyar-se.

Aquesta zona tancada, habilitada per primera vegada l’any 2016, al nord de la platja de Pinedo (al sud de la ciutat), romandrà oberta durant tota la temporada d’estiu, des de demà, dijous 11 de juliol, fins al 30 de setembre. Les persones usuàries podran accedir a totes les instal·lacions habilitades per a gossos des de les 9.30 hores fins a les 19.30 hores.

Com en anys anteriors, aquest espai comptarà amb una caseta d’informació, des de la qual es vigilarà el bon ús de la zona i la identificació dels animals mitjançant xip, ja que, segons la normativa municipal, els gossos hauran d’estar controlats i subjectats en tot moment dins de la zona senyalitzada; i a més, els gossos qualificats de potencialment perillosos hauran de portar boç.

Així, segons recull l’Ordenança municipal d’ús de les platges i zones adjacents, des de la seua modificació l’any 2016, «la presència d’animals a les platges, zona de bany i passejos, estarà subjecta al compliment de les condicions de seguretat, higienicosanitàries i de convivència ciutadana establides».

De fet, els propietaris dels gossos, que són els responsables dels possibles danys causats per l’animal, hauran de portar la documentació del ca en regla (passaport veterinari i targeta d’identificació), i respectar, en tot cas, la zona habilitada i senyalitzada per a l’ús d’aquests animals, així com recollir els seus excrements i dipositar-los en la paperera.

Amb la finalitat que no es generen molèsties amb la resta d’usuaris de les platges, en la caseta d’informació habilitada per l’Ajuntament es lliuraran estaques per a lligar el gos i papereres amb bossa. En aquest espai de la platja, totalment senyalitzat, també s’habilitarà una mànega per a dutxar els gossos.

La platja canina de Pinedo també tindrà un quiosc de gelats i begudes, hamaques i ombrel·les per a donar un major servici a la ciutadania que utilitza aquesta platja d’ús compartit.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 15 =

CCCC
activem alfafar