caixa popular

Augment de visitants a la PlatjaCan de Pinedo

Augment de visitants a la PlatjaCan de Pinedo
09/08/2017 -

El nombre de visitants a la PlatjaCan de Pinedo ha augmentat en un 32 per cent enguany. Tot i no poder mostrar la bandera blava, la regidora de Medi Ambient, Pilar Soriano, ha recordat que l’ús de la platja per a gossos és totalment compatible amb el manteniment d’un nivell excel·lent de la qualitat de l’aigua.

Després de la bona acollida de l’any passat en l’estrena d’aquest espai a la ciutat de València, enguany s’ha incrementat el nombre de gossos i de veïns que el visiten. Si en el mes de juliol de l’any passat van utilitzar aquest servici 5.083 usuaris, enguany la xifra ha augmentat a 6.715. A més, aquest estiu s’ha ampliat la temporada de PlatjaCan en 15 dies més, durant el mes de juny.

Aquest matí a la platja Pinedo, la regidora Pilar Soriano ha destacat que la platja “es troba en perfecte estat de neteja perquè hi ha borses dispensadores” i les anàlisis de l’estiu passat confirmen eixe nivell excel·lent de la qualitat de l’aigua. La darrera anàlisi, de la primera setmana d’agost, indica també que la qualitat de l’aigua a totes les platges de la ciutat, inclosa la PlatjaCan, continua sent el màxim.

“No comprenem que es perda la bandera blava per donar aquest servici, encara que acatem no poder hissar-la i pensem que en anys futurs es canviarà aquesta normativa”, ha explicat l’alcaldessa en funcions. Al mateix temps ha exposat que n’hi ha molt de turisme que viatja amb la seua mascota i que demana aquest servici.

Per a mantenir les condicions de l’espai, Soriano ha explicat que la Policia Local fa controls i comprova que els gossos tinguen microxip i la targeta sanitària. També ha recordat que amb PlatjaCan es dóna un servici a la ciutadania en una zona de platja que no tenia un ús comú per la seua proximitat al port i a l’espigó.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios