25n
25N
25N

Plataforma per la Dignitat del Llaurador convoca per a 25 de febrer manifestacions en cinc comarques valencianes

Plataforma per la Dignitat del Llaurador convoca per a 25 de febrer manifestacions en cinc comarques valencianes
29/01/2019 -

La Plataforma per la Dignitat del Llaurador ha acordat noves mobilitzacions en defensa de la citricultura i convocarà per al pròxim 25 de febrer manifestacions conjuntes en cadascuna de les comarques que compten amb una plataforma similar, ja que en els últims mesos s’han creat noves plataformes amb el mateix caràcter reivindicatiu.

Les manifestacions es convocaran en un poble de la Plana, El Maestrat, la Marina, La Safor, La Ribera, que triaran cadascuna d’aquestes comarques.

La Plataforma per la Dignitat del Llaurador ha aclarit en un comunicat que la seua trajectòria i els objectius que la van portar a la seua constitució i en els quals en aquests moments continua treballant són fer visible la problemàtica del sector davant les diferents institucions i reivindicar mesures que la solucione, així com posar en valor la clemenules creant una figura de qualitat que “dignifique” el treball de l’agricultor.

La Plataforma per la Dignitat del Llaurador aglutina a tot el sector citrícola de la província de Castelló i des del seu inici està formada per la Va unir de Llauradors, FEPAC-ASAJA, Grup Intercoop de les Cooperatives Agrícoles de la Província de Castelló, Associació Local de Llauradors de Nules, Sindicat Central d’Aigües del Riu Mijares, Associació d’Exportadors de Fruita de la Província de Castelló (Asociex), la Universitat Jaume I de Castelló, a més dels ajuntaments de Castelló de la Plana, Vila-real, Onda, Almassora, Nules, La Vilavella, Moncofa, Betxí, La Llosa, Almenara, Xilxes, Borriana, la Vall d’Uixó, i Les Alqueries.

Recentment s’han adherit Artana i Ribesalbes. A més, en l’actualitat hi ha un total de 76 poblacions de les províncies de Castelló, València, Alacant i Tarragona adherides a les mobilitzacions que es convoquen. La Plataforma es reuneix periòdicament a Nules i en algunes d’aquestes reunions compta amb la presència del secretari autonòmic d’Agricultura, Francisco Rodríguez Mulero, en representació de la Conselleria d’Agricultura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 3 =

museo prehistoria
museo prehistoria