25n
25N
25N

Una plantació popular d'arbres al jardí provisional del Parc de Desembocadura

Una plantació popular d'arbres al jardí provisional del Parc de Desembocadura
11/09/2019 -

El regidor d’Ecologia Urbana i vicealcalde Sergi Campillo s’ha reunit amb representants de l’Associació de Veïns i Veïnes de Natzaret per tractar dels projectes que l’Ajuntament està desenvolupant a aquest barri, en concret del futur Parc de Desembocadura. De moment, l’Ajuntament ha habilitat un jardí provisional ubicat en una superfície de 6.000 metres quadrats que després s’integrarà en aquest futur parc. Campillo ha avançat a l’entitat que el pròxim dissabte 26 d’octubre a les 10h es convocarà a tot el veïnat a participar en una plantació popular d’arbres “per fer aquesta zona més verda i amable als usuaris”.

També s’estudiarà la possibilitat d’integrar una zona de jocs infantils. El vicealcalde Sergi Campillo ha destacat que «l’Ajuntament atén les demandes de la ciutadania, i de fet aquest projecte anirà incorporant totes les propostes que siguen possibles».

Aquest jardí provisional està ubicat en una parcel·la de 6.000 metres quadrats en les antigues instal·lacions de la fàbrica Arlesa-Moyresa-Bunge. Té diversos espais com ara un per a esdeveniments, un altre per a usos col·lectius, i ara se sumarà aquesta nova zona verda que s’aconseguirà amb la participació dels veïns i veïnes amb aquesta iniciativa de plantació popular.

Aquesta intervenció es deriva dels compromisos adquirits entre l’Autoritat Portuària de València i el Servici de Jardineria dins del conveni de l’Ajuntament de València amb l’Autoritat Portuària sobre l’ordenació de la zona est de Natzaret. Un espai que després formarà part del projecte definitiu del Parc Desembocadura, una obra molt ambiciosa, que donarà continuïtat al jardí del Túria.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres − tres =

bombers
bombers