25n
25N
25N

València es vesteix de Nadal amb 6.000 flors de pasqua

València es vesteix de Nadal amb 6.000 flors de pasqua
18/12/2017 -

L’Ajuntament de València ha començat la campanya de plantació de la flor de Pasqua per a la decoració amb aquesta planta ornamental dels jardins de la ciutat per al Nadal. L’acció, promoguda per l’Àrea de Parcs i Jardins, arribarà a diferents punts i barris de la ciutat, així com als Pobles de València.

Així, els operaris han plantat ja una gran part de les 6.000 unitats de flor de Pasqua (euphorbia pulcherrima). Des d’aquesta setmana ja gaudisquen d’aquesta ornamentació els jardins de Monforte, Marxalenes, Polifilo, Parc de l’Oest, Aiora, Monforte, Benicalap, Trams 10 i 11 del riu Túria (a l’altura del Palau de la Música i del Gulliver), plaça de l’Ajuntament, avinguda del Mediterrani i Pobles de València.

Hui han començat a plantar-se les que acompanyen els arbres de Nadal situats en l’Antic Mercat d’Abastos, la plaça de Benimaclet, plaça de Campanar, plaça de la Creu del Canyamelar, plaça del Doctor Collado, plaça de l’Actor Luis Ramírez (Orriols), plaça de Patraix, carrer d’Arquebisbe Olaechea (a Sant Marcel·lí) i plaça del Baró de Cortes (Mercat de Russafa).

A més, el dia 18 es plantaran, també, les quatre capçaleres del Pont de les Flors i dels testos del carrer de la Pau. “Part de la flor de Pasqua s’obté dels esqueixos conservats d’altres anys. La resta procedeix del viver que l’Institut Valencià d’Acció Social té a Xest. L’Ajuntament col·labora així en la formació en jardineria de les persones amb problemes d’inserció social”, ha dit Pilar Soriano, regidora de Parcs i Jardins.

COL·LABORACIÓ CIUTADANA

L’Ajuntament ha volgut fer una crida per sol·licitar la col·laboració de tots els veïns i veïnes per mantenir l’ornamentació dels espais públics i preservar els exemplars de flor de Pasqua en els llocs en què s’han plantat, a fi que la ciutat tinga en les millors condicions possibles la seua ornamentació pública del període nadalenc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + 5 =

bombers
bombers