25n
25N
25N

Plantació d'arbres de l'escoleta Els Pardalets

Plantació d'arbres de l'escoleta Els Pardalets
27/02/2017 -

La regidora delegada de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha participat en una plantació d’arbres molt especial, donada la participació activa en l’activitat de xiquets i xiquetes de l’escoleta Els Pardalets. Els nous exemplars s’han plantat al carrer del Poeta Artola, al districte d’Algirós, en una iniciativa coordinada entre la Regidoria i l’Associació de Veïns i Veïnes Sant Josep.

Els més menuts i les més menudes han pogut participar en la plantació i han regat per primera vegada els nous exemplars. A continuació s’han emportat un diploma que acreditava la feina feta i un plantó per poder plantar-lo i cuidar-lo. “Aquestes accions amb xiquets i xiquetes són molt pedagògiques. És fonamental fomentar en eixes edats el respecte pel medi ambient i confiem que aquesta activitat la recorden durant molt de temps perquè és essencial conéixer millor l’entorn en què vivim per estimar-lo i protegir-lo”, ha explicat Soriano.

Els exemplars plantats són ginkgos biloba, una espècie descoberta a finals del segle XVII i que va arribar a Europa a inicis del XVIII. És considerada l’espècie viva més antiga de la Terra i a la Xina i el Japó és un arbre sagrat. A més, és conegut com un arbre portador d’esperança per la seua resistència a malalties i inclemències meteorològiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 1 =