25n
25N
25N

València es converteix en una gran festa en Cap d'Any

Des d’espectacles culturals per a tota la família fins a grans events de Dj’s i pitotècnia ompliran la ciutat en l’última nit de l’any

istockphoto.com/shironosov

València es converteix en una gran festa en Cap d'Any
28/12/2018 -

València és sinònim de festa i no podia ser menys per a acomiadar l’any. I és que en aquesta Nit de Cap d’Any la ciutat serà un espai ple de música i espectacles, però també oferirà alternatives perquè ningú es quede sense gaudir de la nit més especial de 2018.

La Marina de València serà una de les apostes fortes. Per primera vegada, el Consorci València 2007, que gestiona el recinte, organitzarà una gran festa de pirotècnia amb Ricardo Caballer, en la qual dotze trons coincidiran amb les dotze campanades per a donar pas a un gran castell de focs artificials. En total, 255 quilos de pólvora i sis minuts de color i so protagonitzaran l’entrada al 2019.

No obstant això, la festa continuarà en sales com The Face, amb una cúpula transparent que reunirà artistes com Coqui Selection, Rodi, Víctor Pérez, Nacho Ortiz i Pau Thomas. Un esdeveniment des de les 23 hores fins a les 6 del matí al qual li segueix Fayer Matinal, a partir de les 8 i fins que el cos aguante.

Un altre dels grans esdeveniments serà el Coliseu Winter Music, que farà de la Plaça de Bous un epicentre de la millor música. Ara esgota les últimes entrades per a veure a cantants com Danny Romero en una carpa gegant condicionada amb pipes, zones VIP i xous en directe.

A un pas estarà l’alternativa que proposa l’Ajuntament de València. En aquest cas, des del matí celebrarà l’últim dia de l’any amb els seus campanades infantils perquè xiquets i xiquetes també es convertisquen en protagonistes, però a la nit Cinnamon, Innmir i DJ Boccachico punxaran en la Plaça de l’Ajuntament després d’un piromusical de la Pirotècnica Vulcano.

Acomiadar el 2018 en gran també serà possible en sales i pubs com Delorean Lounge Ruzafa des de les 00.30 fins a les 4.30 amb Dj’s com el valencià Redmoon, VViCC, McFly i V-Rox. Una altra opció en el barri serà la de l’Escola de Russafa amb la seua festa reggae, que comptarà amb Las hijas de la Cumbia i Voice of Revolution.

Prendre els raïms entre artistes

No obstant això, València també alberga alternatives per als qui preferisquen celebrar la nit més especial de l’any d’una altra manera. Un exemple és l’espectacle tribut a Aretha Franklin a la Sala Off, ‘Natural Woman’, on els assistents podran gaudir de sopar, cotilló, dj i barra lliure juntament amb la millor música de la cantant.

La Sala Russafa tampoc es quedarà arrere. A les 23 hores obrirà les seues portes a l’espectacle ‘Y la nave… va?’, en la qual Chema Cardeña. Joss Doménech, Juan Carlos Garés, Rosa López, Iria Márquez, Dario Torrent, Raquel Ortells i Jaime Vicedo traslladaran als espectadors cap a una nova societat plena d’humor.

A més, el Teatre Talía oferirà una funció de ‘Por delante y por detrás/per davant i per darrere’, una comèdia bilingüe en la qual els personatges mostraran la cara més divertida dels actors damunt i darrere de l’escenari. Vanesa Cano, Sergio Escribano, Ferran Gadea, Paula García Sabio, Nelo Gómez, Carme Juan, Paula Llorens, Miquel Mars i Sergio Villanueva brindaran amb el públic en aquesta sessió especial.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 6 =

CCCC
torrent