El Pla Social d'Ocupació Municipal de Mislata oferix una oportunitat laboral a 50 persones desocupades

Carlos Fernández Bielsa: “Ens agradaria que els ajuntaments tinguérem més competències en matèria d’ocupació per a fer créixer programes com este pla, que posa en relleu que per al govern de Mislata les persones i el principi d’igualtat d’oportunitats són la prioritat”

El Pla Social d'Ocupació Municipal de Mislata oferix una oportunitat laboral a 50 persones desocupades
14/09/2018 -

El govern de Mislata, complint amb el seu compromís en matèria d’ocupació i formació, ha llançat hui una nova edició del seu Pla Social d’Ocupació Municipal, un programa que oferix als seus sol·licitants una nova oportunitat d’ocupar un lloc de treball destinat a persones en situació precària.

Enguany, el Pla Social d’Ocupació que s’ha posat en marxa, oferix 50 llocs de treball ramificats per edats. De manera que, un 60% dels llocs es destinen a ciutadans d’entre 16 a 45 anys, i el restant 40% per a majors de 45; a més, hi ha 3 llocs destinats a persones amb diversitat funcional. Les persones seleccionades han firmat un contracte laboral de 3 mesos i cobriran necessitats del municipi en la prestació de serveis, adscrits a l’empresa pública Nemasa, com la millora de l’espai públic i les seues instal·lacions, manteniment de mobiliari urbà, labors de jardineria i de pintura, o col·laboració en neteja de zones infantils i parcs.

Hui ha tingut lloc, en el Centre Sociocultural La Fàbrica, la recepció de les persones beneficiàries per part de l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la portaveu del govern, Mª Luisa Martínez Mora, el regidor de Recursos Humans, Alfredo Catalá, i el gerent de Nemasa, Fernando Díaz.

Bielsa els ha donat la benvinguda i ha manifestat que a Mislata “tornem a demostrar que la política està per a salvar persones, per a donar-los oportunitats i futur, i per això hem continuat incrementant el nostre Pla Social d’Ocupació, una iniciativa política pionera que posa de manifest la nostra voluntat per no deixar a ningú al marge, ajudant a reinserir-se en el mercat laboral a les persones que major debilitat tenen o als que estan a la vora de l’exclusió social”.

Amb projectes com este, de contractació directa per a ajudar a la inserció laboral, al llarg de 2018 l’Ajuntament de Mislata haurà creat un total de 211 places d’ocupació, a les que cal sumar més de 300 persones que reben algun tipus de formació o taller de millora d’ocupació per part de l’Agència de Desenvolupament Local. Amb el que, al cap de l’any, més de mig miler de persones s’hauran vist beneficiades de programes dirigits a permetre una millora d’oportunitats laborals i, d’esta manera, l’Ajuntament de Mislata s’haurà convertit en el primer motor de creació d’ocupació de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 5 =

sagunt a escena 2019
turismo salou