25n
25N
25N

Mislata posa en marxa una nova edició del seu Pla Social d'Ocupació

El programa municipal torna a donar una oportunitat laboral a 50 persones per a millorar la seua ocupabilitat i la seua inclusió social

Mislata posa en marxa una nova edició del seu Pla Social d'Ocupació
08/05/2019 -

L’Ajuntament de Mislata, ha posat hui en marxa una nova edició del seu Pla Social d’Ocupació Municipal, un programa que ofereix a 50 beneficiaris i beneficiàries una nova oportunitat d’ocupar un lloc de treball. Les persones seleccionades han signat un contracte laboral de 3 mesos i cobriran necessitats del municipi en la prestació de serveis, adscrits a l’empresa pública Nemasa, com la millora de l’espai públic i les seues instal·lacions, manteniment urbà, jardineria, labors auxiliars de neteja i adorn, així com tasques d’auxiliars administratius.

D’igual manera que en anteriors edicions, els 50 llocs de treball s’han ramificat per edats. De manera que, un 60% dels llocs es destinen a ciutadans de 16 a 45 anys, i el restant 40% per a majors de 45; a més, hi ha 3 llocs destinats a persones amb diversitat funcional. Les bases i el llistat de beneficiaris i beneficiàries les ha confeccionades l’ADL, atenent criteris totalment objectius i d’índole social.

Hui ha tingut lloc, en el Centre Sociocultural La Fàbrica, la recepció de les persones beneficiàries per part de l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la portaveu del govern, Mª Luisa Martínez Mora, el regidor de Recursos Humans, Alfredo Catalá, i el gerent de Nemasa, Fernando Díaz.

Bielsa els ha donat la benvinguda i ha recalcat la importància d’aquests plans d’ocupació “per a donar oportunitats i generar esperança a aquelles persones que necessiten l’ajuda de l’administració per a tirar avant. És veritat que no solucionem tots els problemes d’aquestes persones, però sí que és un alleujament i una gran ajuda per a millorar la seua formació i ocupabilitat”. L’alcalde manifestava també que “les Administracions Públiques i la política han de ser un instrument útil per a canviar i millorar la vida de les persones, i aquest Pla Social d’Ocupació és un bon exemple d’això”.

Amb projectes com aquest, de contractació directa per a ajudar la inserció laboral, l’Ajuntament de Mislata s’ha convertit des de fa uns anys en el principal motor de creació d’ocupació de la ciutat, i és que, al cap de l’any, si sumem també totes les persones que reben algun tipus de formació o taller de millora d’ocupació per part de l’Agència de Desenvolupament Local, més de mig miler de persones es veuen beneficiades de programes dirigits a permetre una millora d’oportunitats laborals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze + 17 =

museo prehistoria