caixa popular

Una segona vida per al mercat Rojas Clemente

La Plaça Rojas Clemente també es troba en plena remodelació

Foto: Mercado Rojas Clemente

Una segona vida per al mercat Rojas Clemente
14/09/2018 -

carlos-galianaEl regidor de Comerç, Carlos Galiana, ha presentat, aquest matí, el projecte tècnic d’execució d’obres de reforma del mercat Rojas Clemente. Una important inversió econòmica per part de l’Ajuntament per a dur a terme una reforma de gran envergadura que, a més, no afectarà el normal funcionament del mercat.

D’aquesta manera, Galiana ha explicat que el gruix de les obres es concentraran en la planta inferior del mercat on s’instal·laran noves cambres frigorífiques, es canviarà el paviment, es crearan dos banys per als comerciants i una cambra de neteja. Per descomptat, l’accessibilitat serà prioritària en aquesta reforma. Una vegada finalitzada aquesta part, en la primera planta es col·locaran els compensadors.

Aquesta obra coincideix amb la remodelació que s’està duent a terme en la Plaça Rojas Clemente que, segur, li donarà una segona vida a aquest mercat que Galiana ha qualificat de “proper, molt de barri”. Cal recordar que les obres de la plaça van arrancar el passat mes d’agost, i convertiran aquesta plaça en un espai enjardinat, amb àrea de jocs infantils, instal·lacions biosaludables i espais per al descans. Aquest projecte, codissenyat pels veïns a través d’un procés participatiu, dotarà a aquesta zona de València d'”un espai per als vianants que afavorirà les relacions veïnals”.

Perquè es done llum verda a les obres del mercat Rojas Clemente caldrà esperar a la licitació. Així i tot, Galiana sí que ha informat que aquesta reforma té un termini estimat de cinc mesos i mig aproximadament.

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − quatre =

Valencia orgullosa