caixa popular

L'arribada del Llevant UD al port de València, a exposició pública

Aquest projecte s’emmarca dins del ‘Pla del Port per a Natzaret’

L'arribada del Llevant UD al port de València, a exposició pública
26/02/2019 -

L’Autoritat Portuària de València (APV) ha iniciat el tràmit d’informació pública de la sol·licitud presentada pel Llevant Unió Esportiva, S.A.D per a la concessió d’una parcel·la de 94.999,66 m2 en la zona de Natzaret, amb destinació a la construcció i explotació d’una instal·lació esportiva.

L’eixida del projecte a exposició pública es produeix després de concloure el tràmit de competència de projectes sense haver rebut cap altra sol·licitud per a aquest espai, ha recordat Valenciaport en un comunicat.

La APV ja ha remés el projecte del Llevant UD per a la seua publicació en el Boletín Oficial del Estado (BOE) que obrirà, a partir de l’endemà de publicar-se, un termini de 20 dies per a la presentació d’al·legacions i els treballs en l’àrea s’iniciaran després de donar resposta a aquestes al·legacions.

El fet que una institució esportiva com el Llevant UD opte per instal·lar la seua ciutat futbolística en els terrenys que el port ha habilitat per a àrees esportives enfront del barri de Natzaret “és una gran oportunitat per als veïns de València capital i, especialment, per als barris mariners”, destaquen des de la APV.

Es tracta d’un projecte que “suposarà un gran revulsiu social i econòmic per a la zona, una àrea urbana confrontant amb el port de València que, a partir d’ara, es beneficiarà de les sinergies i de la projecció d’una activitat que redundarà en millores en la vida social i econòmica del barri”, auguren.

L’àrea esportiva que ocuparà el Llevant UD s’emmarca dins del Pla Especial de la Zona Sud del Port de València (Pla del Port per a Natzaret) que, en el seu conjunt ocupa 230.000 m2. Es tracta d’una superfície que l’Autoritat Portuària de València ha decidit destinar a ús i gaudi dels ciutadans i mostra les excel·lents relacions que manté amb l’Ajuntament de València.

PLA ESPECIAL NATZARET EST

El Pla del Port per a Natzaret aprovat pel Consell d’Administració de l’APV estableix les condicions d’ús i de parcel·la i edificació de les zones d’ordenació que es delimiten i que inclouen un Parc de Desembocadura del Túria (86.296 m2), una àrea d’ús terciari (18.454 m2), una àrea dotacional esportiva i d’espai lliure (98.940 m2), equipament Marblau (2.246 m2), un parc sud (8.375 m2) i un Corredor Verd.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + catorze =