25n
25N
25N

Comença el termini per a inscriure’s en el Pla d'Ocupació Juvenil Qualificats 2017

Comença el termini per a inscriure’s en  el Pla d'Ocupació Juvenil Qualificats 2017
24/02/2017 -

La regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira fica en marxa el Pla d’Ocupació Juvenil per a joves qualificats 2017. S’han publicat les bases d’aquest Pla que es dirigeix a persones joves desocupades d’Alzira que es troben inscrites en l’oficina d’ocupació Servef amb edats compreses entre 18 i 25 anys, inclusivament, i que posseïsquen una titulació oficial universitària o titulació de formació professional de grau mitjà o superior recollides en les bases.

Segons Ivan Martínez, regidor responsable de l’àrea: “l’objectiu principal és contribuir que aquest col·lectiu tinga un acostament al mercat laboral a través de la realització de Pràctiques No Laborals en els distints departaments de l’Ajuntament. Aquest pla s’ha activat amb el nou equip de govern, i enguany hem ampliat 15 contractes de 6 a 9 mesos”.

Aquest Pla d’Ocupació per a joves qualificats se suma al Pla d’Ocupació Juvenil pioner: Formació+Ocupació, per a 20 joves desocupats/des que no tenen formació, que podran rebre Cicles Formatius i amb contractes d’un any. Totes dues modalitats estan finançades íntegrament per l’Ajuntament amb un pressupost de 360.000 euros.

Els interessats han de tindre la fitxa de demanda de desocupació actualitzada, ja que els possibles beneficiaris d’aquest pla vénen dirigits des de l’Oficina del Servef d’Alzira. El Ajuntament sol·licitarà la documentació als candidats pel barem i selecció final.

Les persones interessades en saber si compleixen els requisits i sol·licitar participar del pla d’ocupació poden consultar les bases en www.idea-alzira.com, a les dependències d’IDEA (C/ Ronda d’Algemesi, 4), al telèfon 962 455 101i en la mateixa oficina del Servef.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 3 =