caixa popular

Sedaví presenta el seu Pla de Mobilitat Urbana Sostenible

Sedaví presenta el seu Pla de Mobilitat Urbana Sostenible
26/04/2018 -

L’alcalde de Sedaví, Josep Ferran Baixauli, va assistir el 24 d’abril a la presentació del nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS), un pla que ha comptat amb la participació de la ciutadania. El PMUS es va presentar en el consistori, en un acte al qual van ser convidats els veïns i veïnes del municipi, així com les associacions locals.

En l’acte de presentació, que va tindre lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament, també va intervenir la Vicepresidenta 1a de la Diputació de València, María Josep Amigó, que va destacar, la col·laboració entre la Diputació i els municipis, apostant per concedir una línia de subvencions i ajudes més obertes, perquè aquests decidisquen les actuacions més prioritàries en el seu terme municipal.

El principal objectiu del PMUS és “Oferir una visió a llarg termini de com serà la mobilitat de la ciutadania en el municipi, tractant de crear un Sedaví més amable en la confluència de persones i vehicles”, segons va manifestar l’alcalde Josep Ferran Baixauli. Segons va explicar José Luis Faubel, cap de l’equip de la consultora d’enginyeria CPS, empresa que ha desenvolupat el document, el pla “contempla fins a un total de cinquanta-una actuacions a desenvolupar a curt termini (2 anys), mig termini (4 anys) i llarg termini (8 anys). Aquestes actuacions tindran com a objectiu, millorar la qualitat de vida del veïnat i tractar d’aconseguir un nou equilibri en els mitjans de transport, sobre unes bases de sostenibilitat i millora de la qualitat de vida urbana de Sedaví.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − set =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC