caixa popular

El Pla de Manteniment d'Escoles finança millores en el centre El Crist de Meliana

Vicent Marzà ha visitat el centre El Crist de Meliana

14/05/2018 -

El Pla de Manteniment d’Escoles, un programa destinat a realitzar actuacions de conservació i millores en 44 centres d’Infantil i Primària, ha arribat el centre escolar El Crist de Meliana. Així, accions com el canvi de finestres ha generat una gran ajuda per a poder millorar l’eficiència energètica de l’escola, a més de millorar la qualitat del dia a dia de l’alumnat. En aquest sentit, i per a comprovar quines iniciatives s’estan duent a terme, el Conseller d’Educació, Vicent Marzà, juntament amb la Vicepresidenta de Diputació, Maria Josep Amigó, han visitat el centre, acompanyats de l’Alcalde de Meliana, Josep Riera, que ha destacat el gran treball de coordinació que s’ha dut a terme entre les administracions, i la regidora d’Educació del municipi, Susana Marín.

Marzà ha explicat que el Pla de Manteniment d’Escoles ha servit, concretament, a Meliana ‘per a canviar portes i finestres, millorant l’eficiència energètica, i millorar també l’ambient dins de l’escola perquè puguen conviure i estar molt millor. Aquesta col·laboració entre la Diputació i la Generalitat és un bon exemple, i treballem per a posar en el centre de les nostres actuacions tant als alumnes, com als professors’.

Per la seua banda, Susana Marín ha volgut expressar la seua satisfacció per les accions que s’han dut a terme en el centre El Crist, ja que tant des de l’Ajuntament de Meliana, amb ingressos propis, i ara, també, amb l’ajuda de Diputació de València i el Pla Edificant de la Generalitat, han aconseguit realitzar iniciatives de millora per als alumnes de tots els centres escolars del municipi. Una línia en la qual seguiran treballant en el que queda de legislatura.

En la visita, les autoritats han comprovat l’estat de les obres del pròxim pavelló municipal de Meliana que vora la llum l’any que ve.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 17 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC