25n
25N
25N

El Pla Jove 2019-2023 atendrà les necessitats dels joves

El Pla Jove 2019-2023 atendrà les necessitats dels joves
11/01/2019 -

L’Ajuntament de València pretén donar resposta a les demandes, interessos i necessitats de la joventut de la ciutat, a través del Pla Jove 2019-2023 que està preparant la Regidoria de Joventut, un procés innovador de participació ciutadana en les polítiques públiques de joventut. Ara mateix aquest procés es troba en la tercera fase d’aportacions ciutadanes, que es poden realitzar fins al 27 de gener a través de la plataforma Diàlegs Joves als Barris.

S’està treballant en aquest document estratègic des de maig de 2018, el qual s’estructura en quatre fases: revisió documental i diagnòstic participat; redacció del document base, grups de treball i validació amb agents implicats; procés participatiu obert; i validació i presentació pública. D’altra banda, el document es constitueix amb les aportacions de les persones joves, enteses com a agents de transformació de les seues pròpies realitats, així com dels actors del territori (institucions públiques, entitats, associacions cíviques, ONG, entre altres).

PLATAFORMA DIÀLEGS JOVES ALS BARRIS

Aquesta plataforma constitueix un exercici de reflexió conjunta amb les persones joves de la ciutat, per afavorir la seua influència en l’elaboració de les polítiques públiques que els afecten. En aquest sentit, qualsevol persona o agrupació pot convocar un Diàleg amb la seua associació veïnal, col·lectiu social, centre d’educatiu, etc. per a discutir sobre el Pla Joventut València i aportar les seues idees. Les conclusions dels diàlegs s’hauran d’enviar a través de la web Diàlegs Joves als Barris.

En la plataforma web Diàlegs Joves als Barris hi ha disponible un cartell personalitzable que es podrà fer servir per a realitzar fàcilment la convocatòria de Diàlegs Joves als Barris. D’altra banda, també facilita el Kit de Diàlegs Joves als Barris amb algunes idees i suggeriments que poden ser útils a l’hora d’organitzar i desenvolupar un diàleg. A més, recull idees del Diàleg per a registrar-les en la web.

Fins ara s’han convocat al voltant de 20 Diàlegs i les conclusions dels diàlegs celebrats es podran consultar en la mateixa plataforma, prement en el mapa sobre els punts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − onze =

CCCC
torrent