caixa popular

L'Ajuntament activa el primer Pla d'Igualtat Municipal amb la formació del seu personal

L'Ajuntament activa el primer Pla d'Igualtat Municipal amb la formació del seu personal
08/09/2017 -

El personal de l’Ajuntament de Benetússer ha començat a formar-se en matèria d’igualtat segons el que es disposa en el Pla Municipal d’Igualtat municipal aprovat en el ple del passat mes de març.

L’objectiu fonamental d’aquest pla, és aconseguir la igualtat efectiva entre dones i homes a Benetússer, començant per l’Ajuntament, i així preparar el terreny per a la següent fase, en la qual es pretén acostar a la ciutadania la igualtat, combatent la reproducció de desigualtats en qualsevol dels àmbits en què es manifeste, i especialment en la convicció d’aconseguir una societat lliure de violència de gènere.

Aquesta setmana han assistit a les jornades de formació una trentena de persones, a més de l’alcaldessa, Eva Sanz Porter i la regidora d’Igualtat, Ana Martín Valero, ambdues responsables del procés d’implementació que acaba d’iniciar-se. La regidora d’Igualtat ha sol·licitat al personal de l’Ajuntament, tota la participació i la cooperació possible perquè el procés d’implementació que acaba d’iniciar-se, culmine en el canvi social que demanda la ciutadania.

L’I Pla d’Igualtat de Benetússer, que té una vigència de quatre anys, es divideix en vuit eixos d’actuació (Recursos Humans, Conciliació, Salut Laboral, Assetjament Sexual, Comunicació, Béns i Serveis, Transversalitat i Violència de Gènere) amb un total de 53 accions. Una de les accions contempla la necessitat de realitzar les jornades de sensibilització a tota la plantilla, que han començat el dijous 7 de setembre, i que s’impartiran al llarg de tot el mes.

Aquest pla ha sigut elaborat íntegrament, per una Comissió d’Igualtat conformada per tots els sindicats de l’Ajuntament, personal i regidors.

L’empresa encarregada de dinamitzar els tallers ha sigut Equality Momentum, consultora especialitzada en polítiques públiques d’igualtat, amb una llarga trajectòria en el sector.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + dotze =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris