caixa popular

Quatre hores al dia per a visitar als pacients de l'UCI és una de les mesures del Pla d'Humanització

El Pla d’Humanització en l’UCI començarà a posar-se en funcionament a partir del pròxim any

Quatre hores al dia per a visitar als pacients de l'UCI és una de les mesures del Pla d'Humanització
30/11/2017 -

La Conselleria de Sanitat ha presentat el Pla de Millora de la Humanització en l’UCI, que s’aplicarà de forma homogènia, a partir del pròxim any, en les 44 unitats d’atenció al pacient crític de la Comunitat Valenciana. La intenció de la Conselleria és incorporar les millores d’aquest pla de forma progressiva, encara que, sens dubte, la qual cosa sí que s’aplicarà, en un primer moment, serà l’augment del temps que els familiars passen amb els seus pacients, que serà de quatre hores al dia.

No obstant això, aquest nou pla també afavorirà la comoditat de l’UCI, a través de la incorporació de diferents mesures, com disposar de llum natural, el control de la il·luminació amb interruptors d’intensitat regulada, la instal·lació de rellotges i calendaris en les boxes per a facilitar l’orientació dels pacients, evitar l’excés de soroll ambiental amb sonòmetres, així com la col·locació de lavabos pròxims i dispensadores de beguda i menjar les 24 hores.

Així mateix, i per a millorar el descans nocturn dels pacients, també es facilitaran antifaços i taps per a les oïdes, i es permetrà l’ús regulat de telèfon mòbil, televisió, a més de música ambiental relaxant i accés a biblioteca. Una sèrie d’iniciatives que, segons ha explicat la Consellera de Sanitat, Carmen Montón, aquesta proposta té com a objectiu donar als 30.000 pacients una millor qualitat assistencial i un punt d’humanització.

El Pla de Millora de la Humanització en l’UCI no té un pressupost específic, però les inversions necessàries per a portar avant aquestes millores ja estan previstes en el pla de dignificació d’infraestructures sanitàries de la Comunitat Valenciana, que preveu destinar 359 milions fins al 2019.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats