25n
Orgull
Orgull

Puig anuncia que en les pròximes setmanes s'aprovarà el Pla Estratègic de Turisme amb horitzó 2025

Puig anuncia que en les pròximes setmanes s'aprovarà el Pla Estratègic de Turisme amb horitzó 2025
11/09/2018 -

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha anunciat aquest dimarts que en les “pròximes setmanes” s’aprovarà el Pla Estratègic de Turisme, des de la cogestió públic-privada, amb horitzó cap a 2025.

Així ho ha avançat el cap del Consell en el seu discurs durant el Debat de Política General en el qual ha subratllat la importància del turisme com a “clau” per a la Comunitat i ha destacat que aquest sector “ha viscut un creixement extraordinari aquests anys”.

“Ara el repte és consolidar les xifres de visitants, però sobretot millorar la qualitat i la despesa del turisme que rebem”, ha incidit per a valorar que s’han “millorat” aquests objectius, ja que “la rendibilitat dels allotjaments turístics ha augmentat un 6,7 per cent respecte a 2017”.

No obstant això, ha admés que s’està en “un món amb més opcions turístiques” i, per açò, “la competitivitat és un haver que no s’acaba mai”. “I per tant, els anuncie que en les pròximes setmanes s’aprovarà el Pla estratègic de Turisme, des de la cogestió públic-privada, cap a 2025”, ha assenyalat per a destacar que en un sector en el qual treballen el 14% del total de valencians i “cal millorar progressivament les condicions laborals”.

Per a aconseguir-ho, ha puntualitzat, “la recepta és formació, qualitat i desestacionalització” i, en aquest sentit, ha indicat que el pla per a augmentar els mesos de treball dels contractes fixos discontinus està “ja en marxa” perquè “aqueixa és la tasca de l’administració: compartir amb el sector privat els objectius i avançar en la resolució dels problemes”, ha agregat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =