25n
25N
25N

Nou Pla Estratègic de la Marina de València

Nou Pla Estratègic de la Marina de València
07/03/2017 -

La que fóra seu de l’equip Alinghi ha acollit aquest matí la presentació del nou Pla Estratègic de la Marina de València, un acte en el qual l’alcalde de València, Joan Ribó, ha expressat la seua aposta perquè aquest espai, amb un nou logotip presentat hui, es convertisca en pol d’atracció de la innovació i en un element de dinamització dels barris marítims de la ciutat. La nova etapa 2017-20122 arranca sota el lema “Vine a escriure el futur de la Marina, somia València”.

“El procés d’activació productiva i apropiació ciutadana de la Marina de València ha de servir per als Poblats Marítims i per al conjunt de la ciutat. No solament per al gaudi d’una elit minoritària. No és el moment de construir grans infraestructures, sinó d’aprofitar de manera creativa allò que ja tenim”, ha manifestat l’alcalde, Joan Ribó, en la seua intervenció amb motiu de la presentació del Pla Estratègic de la Marina de València, al que han assistit el conseller d’Hisenda, Vicent Soler, les regidores Sandra Gómez i Consol Castillo, el Subdelegat del Govern, José Vicente Herrera, a més de representants de diferents sectors de la societat civil valenciana, des de l’empresarial al veïnal.

Ribó, que ha pres la paraula després de les intervencions del director general i director estratègic de la Marina de València, Vicent Llorens i Ramon Marrades, respectivament, ha assenyalat que “l’aprofitament d’aquest espai significa apostar per un model de desenvolupament econòmic que reconcilia la vida de les persones amb la generació de valor, la identitat amb l’empresa, la memòria i la innovació”. En la seua opinió, “desenvolupament econòmic i millora de la qualitat de vida van de la mà”.

La nova estratègia implica omplir de vida els edificis, construir un espai comú per a la convivència, la participació ciutadana, la cultura, la creativitat, la innovació, la formació i l’esport. Ribó ha afegit que el model que simbolitza la Marina “suposa una aposta per l’activitat econòmica arrelada en el territori, que vol créixer ací gràcies als nostres recursos: el talent local, les nostres universitats i una ciutat on tot el món és benvingut”.

Després de la presentació d’aquest nou Pla Estratègic i les seues grans línies de la Marina com a epicentre de la nàutica, com a pol de desenvolupament econòmic, com a àmbit on el mar dóna la cara a la ciutat i també com a model de gestió àgil i eficient, l’alcalde ha recalcat que aquest Pla té un plantejament de sostenibilitat. “No pot pagar tots els deutes anteriors, però sí que es pot auto mantenir perfectament”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 6 =

museo prehistoria