caixa popular

Pla especial de millora dels col·legis públics

Pla especial de millora dels col·legis públics
20/08/2017 -

La Regidoria de Govern Interior de l’Ajuntament de València, dirigida per Sergi Campillo, ha programat un pla especial d’obres de manteniment i millora dels col·legis públics de la ciutat de València que comença la setmana que ve i que tindrà una durada de tot un any.

“D’aquesta manera des del Govern de la Nau apostem per l’educació pública i pal·liem l’absència d’inversions que havia caracteritzat la gestió de l’anterior govern del Partit Popular. Amb aquest complet pla d’actuació especial millorem i condicionem els centres educatius públics de la nostra ciutat”, ha dit Campillo.

Hi ha un complet pla d’accions concretes ja programades, com la pavimentació dels patis d’esbarjo dels col·legis de Benifaraig, Campanar, Artista Faller, Max Aub, Santiago Grisolia o Lluís Guarner. També la neteja d’embornals, reposició de taulells caiguts, lluïments i nou alicatat de les classes en diversos col·legis, com el de Raquel Payá, Pinedo, Nicolau Primitiu o el de Lluís Guarner.

Es rehabilitaran les fonts dels col·legis del Sara Fernández, Raquel Payá, Lluís Vives, Fernando de los Ríos, Fausto Martínez i Sara Fernández. També hi haurà actuacions de jardineria en el Eliseo Vidal, Sebastián Burgos i el Rodríguez Fornós. Al col·legi Prácticas es milloraran les pistes esportives.

A aquestes obres s’uniran també les de reparació, repintat i envernissat de portes, bancs i finestrals dels col·legis San José de Calasanz, Barcia Goyanes, Fernando de los Ríos, José Soto Micó i Lluís Vives. També hi ha previstes millores de seguretat en tants altres col·legis. A més, hi ha previst el repintat de les façanes d’un ventall molt ample de col·legis de la ciutat.

Aquesta programació es podrà anar ampliant i adaptant al llarg d’enguany a mesura que vagen sorgint i detectant-se distintes necessitats. En total seran 98 persones les que s’encarregaran de dur endavant aquest pla de manteniment i millora dels col·legis públics, contractats a través de la Regidoria d’Ocupació i del pla EMPUJU.

Concretament, hi ha un oficial de pintura, 28 peons de pintura, 23 peons paletes, 13 peons jardiners, 2 oficials de fusteria-fusta, 15 peons de fusteria-fusta, 6 peons de fusteria-metàl·lica, 1 oficial de fontaneria, 5 peons fontaneria i 4 operaris conductors de càrrega i descàrrega amb carnet de conduir. Aquest personal s’encarregarà, a més, d’altres tasques de manteniment en altres dependències municipals al llarg de tot aquest any.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + dinou =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris