caixa popular

Pla especial de conservació i manteniment dels camins rurals

Pla especial de conservació i manteniment dels camins rurals
18/08/2017 -

La Regidoria d’Horta i Pobles de València, dirigida per Consol Castillo, a través del Consell Agrari de l’Ajuntament de València, ha iniciat un complet pla especial de conservació i manteniment dels camins rurals situats al terme municipal, que donen servici als pobles de la ciutat i als camps d’horta.

La regidora Castillo ha assenyalat que, per a la seua delegació, “és essencial el manteniment i la conservació dels camins rurals, i per això portem ja més de 18.000 euros invertits enguany en el manteniment i en el desbrossament de prevenció d’incendis en el que portem d’estiu. El Partit Popular va deixar aquestes infraestructures municipals oblidades i sense cap atenció, i ara el Govern de la Nau estem netejant-los i endreçant-los.

“Tot i ser treballs menys aparents, cal realitzar-los i implicar-se per part de l’Ajuntament perquè són indispensables per evitar inundacions, incendis i situacions d’emergència per falta de manteniment” ha explicat Castillo.

En total seran 21 persones les que s’encarregaran de dur endavant aquest pla de manteniment i conservació dels camins rurals, contractats a través de la regidoria d’Ocupació i del pla EMPUJU. Concretament seran 21 peons de jardineria els que s’encarregaran a raó de 37,5 hores setmanals durant tot un any de les tasques de manteniment.

Consol Castillo ha rebut els treballadors en les dependències municipals de Tabacalera i els ha donat la benvinguda. El personal està contractat a través de la regidoria d’Ocupació i del pla EMPUJU.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − onze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats