caixa popular

El Pla Especial del Cabanyal preveu mil places d'aparcament per a residents

El Pla Especial del Cabanyal preveu mil places d'aparcament per a residents
05/07/2018 -

L’esborrany del Pla Especial del Cabanyal-Canyamelar (PAC) preveu un total de 850 vivendes (650 entre protecció pública i renda lliure, i 200 més de caràcter dotacional). Així ho ha explicat el regidor de Desenvolupament Urbà Sostenible, Vicent Sarrià, qui ha mantingut hui una reunió amb veïnes i veïns del barri per a informar-los dels avanços en el document de treball del PAC.

Un 60% dels 650 habitatges serà de protecció pública, i el 40% restant, de renda lliure. A més, el pla inclourà altres 200 vivendes dotacionals destinades a persones majors de 65 anys o menors de 35 anys, entre altres col·lectius, en règim de lloguer. Així ho ha explicat hui Sarrià a les i els residents en la zona, als quals ha informat de qüestions concretes en matèria d’habitatge i dotacions previstes en el programa.

Respecte als aparcaments, el PAC planteja estacionaments en altura per a residents repartits per tota la zona. Les previsions que es contemplen en aquests moments, ha assegurat el regidor, situen el nombre total de places en un miler, aproximadament.

Una altra de les qüestions tractades en la reunió ha sigut la distribució de les noves edificacions en la unitat d’execució del parc de Doctor Lluch. Vicent Sarrià ha indicat que l’edificació «se situarà en els solars adjacents, amb la qual cosa es respectarà la totalitat de la superfície del jardí actual». L’edil ha destacat que el document preveu «la remodelació de tota la zona enjardinada amb la substitució dels murs per terraplens, la qual cosa millorarà l’accessibilitat». D’aquesta manera, ha afegit, es dóna resposta a la sol·licitud realitzada per les persones residents en la zona.

Finalment, Sarrià s’ha referit a les previsions per al final de l’avinguda de Blasco Ibáñez que, ha avançat, contemplen convertir la rotonda en la qual se situa l’estació del Cabanyal «en una zona verda més accessible i comunicada per transport públic». El document es troba en fase de redacció i es preveu que l’equip redactor el lliure al mes de setembre perquè l’Ajuntament procedisca a la seua exposició pública.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − huit =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018