25n
25N
25N

Avança el pla 'Edificant' per a reformar els col·legis d'Alboraia

L’Ajuntament invertirà més de 2 milions d’euros en la rehabilitació dels CEIP Ausiàs March, Cervantes i La Patacona

Avança el pla 'Edificant' per a reformar els col·legis d'Alboraia
30/10/2018 -

L’Ajuntament d’Alboraia ha posat ja en marxa la iniciativa ‘Edificant’, que té com a objectiu la reforma i adequació dels tres col·legis públics del municipi. Després d’haver-se esgotat el temps de presentació d’ofertes, en els pròxims dies es procedirà a adjudicar la redacció de projectes i en consegüent les obres, que esperen poder iniciar el pròxim estiu.

Per a açò l’administració compta amb un pressupost d’inversió de dos milions i mig d’euros, que se sumen als més de quatre milions que ja s’han invertit en la construcció del nou IES Patacona.

En concret, en el CEIP Cervantes s’empraran 1.382.129,4 euros per a la reforma del menjador, la construcció del gimnàs i la renovació de les pistes esportives del pati. A més, es durà a terme la reforma dels banys que s’anava reclamant des de fa deu anys, igual que la construcció del gimnàs que va haver d’escometre la Conselleria en 2006.

Per la seua banda, el CEIP Ausiàs March comptarà amb 964.430,71 euros per a la substitució dels mòduls prefabricats que contenen el menjador i dues aules mitjançant un nou edifici que es connectarà amb l’existent i al que es dotarà de banys per al pati, despatxos i xicotetes aules especials, així com un ascensor que servirà als dos edificis. En l’edifici actual es canviarà tota la fusteria interna i externa i la instal·lació elèctrica. En l’exterior, es renovarà la pista esportiva i s’obrirà una gran porta en el mur del pati per a millorar l’accés de l’alumnat i de la maquinària de neteja.

Finalment, es destinaran al CEIP La Patacona 178.429,69 euros per a canviar per complet la coberta, amb l’objectiu de millorar l’eficiència energètica del pis superior i de pal·liar les altes temperatures en les aules. A més, es renovarà el material del pati.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 20 =

Informacion coronavirus