25n
25N
25N

Finalitza el Pla de Vials de 2019 a Gandia

El Pla de Vials del 2019 finalitza amb actuacions en 15 carrers i tres actuacions integrals en diverses vies

Finalitza el Pla de Vials de 2019 a Gandia
09/12/2019 -

El regidor de Serveis Bàsics a la ciutadania, Miguel Ángel Picornell ha comparegut aquest matí en roda de premsa per informar dels treballs de millora de carrers que es faran a la nostra ciutat gràcies a l’última fase del Pla de Vials de. 2019.

Tal com ha explicat el regidor, els treballs previstos han sofert una modificació, ja que l’actuació programada a la campa situada davant de l’escola Gregori Mayans ha patit un retard a causa dels treballs que ha calgut realitzar des del departament d’Arqueologia atés que la zona és d’interés arqueològic i s’ha hagut de realitzar el respectiu informe perquè la Generalitat autoritzés les obres.

Per aquesta raó, i després de les recomanacions dels tècnics municipals s’ha decidit realitzar actuacions previstes per al pròxim any com la carretera de Barx; el tram de l’avinguda República Argentina en el tram comprés entre la plaça Espanya i la plaça Crist Rei; carrer Rafelcofer entre el tram del carrer Real de Gandia i carrer Pellers; carrer Bellreguard; i l’avinguda dels Esports entre els carrers Sant Joan de Ribera i el carrer Bellreguard.

Totes aquestes actuacions s’iniciaran durant aquesta setmana i consisteixen en el fressat, asfaltat i pintura vial. En total, s’invertiran prop de 200.000 € en totes aquestes actuacions.

Pel que fa a l’actuació en la campanya davant del Gregori Maians, Miguel Ángel Picornell ha incidit que els treballs es realitzaran quan es dispose de l’autorització de la Conselleria tal com s’ha explicat en la Junta de Districte de Corea.

A tall de resum, l’edil ha informat que durant el passat any s’han realitzat actuacions en 15 carrers i tres grans obres en els vials dels carrers Guardamar, Tirso de Molina i Santo Tomás de Villanueva.

Quant als treballs destinats a millorar l’accessibilitat, Picornell ha destacat les més de 300 actuacions realitzades en totes les barriades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 − quatre =