25n
25N
25N

Quart de Poblet arranca el Pla de Formació per a associacions de 2020

La primera sessió consisteix en un taller pràctic sobre subvencions

Quart de Poblet arranca el Pla de Formació per a associacions de 2020
26/02/2020 -

Davant la nova administració electrònica i la necessitat de solucionar la bretxa digital existent, l’àrea de Participació Ciutadana, liderada per la regidora Consue Campos, va realitzar la jornada “Taller pràctic de subvencions per a associacions”. En total s’han inscrit 50 persones, pertanyents a 35 associacions, un número que denota el gran interés de la ciutadania.

El curs, impartit el 25 de febrer de 17.30 a 20 hores a Quart Jove, té com a objectiu facilitar tota la informació relativa als procediments de sol·licitud i justificació de subvencions, guiant pas a pas a les i els assistents al curs. Així, durant el taller, es va explicar de manera clara i senzilla els diferents documents existents i es van resoldre els dubtes exposats.

Es tracta del primer curs del Pla de Formació per a Associacions d’enguany. El següent se celebrarà l’1 d’abril, també a Quart Jove de 17.30 a 20 hores, i se centrarà a detallar els diferents tipus de certificats digitals existents i com poden obtenir-se.
A través d’aquest taller, impartit per l’equip tècnic de l’àrea de TU, que lidera el regidor Jose Acosta, es vol facilitar l’obtenció del certificat digital a aquelles associacions que fins i tot no han fet el pas per a tenir-lo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 19 =