25n
25N
25N

El Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible d'Alboraia tindrà una jornada de participació ciutadana el 24 d'octubre

El  Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible d'Alboraia tindrà una jornada de participació ciutadana el 24 d'octubre
16/10/2019 -

El pròxim dijous 24 d’octubre es realitzarà una jornada de participació ciutadana a les 12 h, en el Centre Municipal per a persones majors d’Alboraia, situat al carrer Portalet. L’objectiu és traduir el compromís polític en mesures pràctiques i consensuades, per a desenvolupar el Pla d’Acció per al Clima i l’Energia Sostenible (PAUS-2030) i, per a això, es requereix la col·laboració i coordinació amb la ciutadania.

Amb els compromisos del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia, es pretén elaborar un pla per a aconseguir els objectius de reduir en un 40% els gasos d’efecte d’hivernacle l’any 2030, a través de l’adopció de mesures conjuntes per a l’atenuació del canvi climàtic i l’adaptació a aquest.

En aquesta jornada es presentarà el Pacte de les Alcaldies per al Clima i l’Energia, els seus objectius, els passos a seguir per a la seua realització i l’estat del mateix a Alboraia.

En la jornada hi haurà panells oberts de participació per sectors, a més de compartir mesures d’estalvi i eficiència energètica. Amb això es persegueix un disseny de polítiques locals transparents i democràtiques per a un desenvolupament més sostenible.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − quatre =