caixa popular

La primera edició de 'Places per l'Ocupació' s'ha celebrat a Patraix

La primera edició de 'Places per l'Ocupació' s'ha celebrat a Patraix
28/04/2018 -

València Activa ha celebrat en el barri de Patraix la primera edició de ‘Places per L’Ocupació’, les fires d’ocupació, emprenedoria i formació que pretenen donar a conéixer els servicis i programes posats en marxa des de l’àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible per a millorar l’ocupabilitat de la ciutadania.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha assistit a aquesta primera edició i ha destacat “la importància d’aquestes fires que estan presents en les places de València i en els barris en els quals els nostres servicis d’ocupació són més necessaris’.

Les fires, dirigides a persones emprenedores, xicotetes i mitjanes empreses i persones demandants d’ocupació, pretenen posar en contacte a persones que busquen ocupació amb potencials ocupadors, reforçar vincles d’emprenedors amb entitats, institucions i el teixit socioeconòmic de cada barri, així com dinamitzar el sistema local d’ocupació.

Els veïns i veïnes de les diferents zones han pogut participar i informar-se als diferents llocs de València Activa: ‘Barris per l’Ocupació’, la xarxa de centres d’ocupació locals que ofereix atenció personalitzada, l’Agència d’Ocupació, que ofereix la possibilitat d’inscriure’s in situ en aquesta agència d’intermediació que posa en contacte persones aturades amb empreses que ofereixen llocs de treball, ‘Vit Emprén’ i ‘Emprenedoria’, els llocs dels quals han presentat informació sobre emprenedoria així com sobre l’ecosistema innovador i tecnològic. I, finalment, l’espai habilitat per a coaching, en el qual s’han realitzat sessions i tallers per a les persones interessades i ajudar-los en la seua busca d’ocupació.

També han tingut espai propi les associacions veïnals i comerciants de la zona i els diferents agents socials, CEV, CC OO i UGT, membres del Pacte per l’Ocupació. Al llarg de l’any se celebraran set fires, generalment el dissabte de matí. La pròxima edició de ‘Places per l’Ocupació’ se celebrarà el 12 de maig en la plaça nova de l’Església de Benicalap.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris