Paterna trau a la venda abonaments amb preus reduïts per a les piscines d'estiu

Els usuaris podran obtenir abonaments per a tota la temporada o de 20 banys per a les piscines descobertes de Valterna Nord, la Coma i el complex lúdic Piscines Municipals d´Estiu

Paterna trau a la venda abonaments amb preus reduïts per a les piscines d'estiu
03/06/2019 -

Davant la imminent obertura de les piscines municipals d’estiu el pròxim 16 de juny, els Serveis Esportius Municipals de Paterna han obert el termini perquè els veïns i veïnes del municipi puguen comprar abonaments a preus reduïts i gaudir de les instal·lacions.

Tal com ha explicat el regidor d’Esports, José Manuel Mora, “mitjançant la compra d’aquests abonaments, els paterners i paterneres podran beneficiar-se d’un descompte en el preu de les entrades a les piscines descobertes de Valterna Nord, la Coma i el complex lúdic Piscines Municipals d´Estiu”.

En tots els casos, els bons podran ser per a tota la temporada amb un cost de 107,70 euros, o de 20 banys per 59,82 euros, en el cas de majors d’edat.

Abonaments per a menors i majors en les piscines municipals

Respecte als menors entre 4 i 17 anys, el preu pel bo de temporada serà de 53,85 euros, i de 29, 92 euros per als abonaments de 20 banys. A més, també s’ha inclòs una tarifa jove que permetrà als usuaris del Carnet Jove Local, amb edats compreses entre els 12 i 17 anys, beneficiar-se d’abonaments de temporada per 30,28 euros.

Per part seua, també podran gaudir d’un descompte especial els pensionistes i/o jubilats de la localitat que podran obtenir el seu abonament de temporada per 21,53 euros.

Quant als abonats al programa +QVida, tindran accés gratuït en les piscines descobertes un dia a la setmana amb un límit d’entrades reservades per a aquest concepte.

Finalment, el regidor Mora ha assenyalat que “la venda d’abonaments es realitzarà exclusivament en la Piscina Climatitzada Municipal en horari de 10 a 14 i de 16 a 20 h fins al pròxim 14 de juny” i a aqueix respecte ha destacat que “els abonaments són específics per a cada piscina descoberta i estaran limitats per qüestions d’aforament de les instal·lacions”.

A més, el regidor ha recordat que “enguany els últims divendres de mes, es realitzarà una obertura extraordinària de la piscina de 21 a 23 hores”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − tres =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria