25n
25N
25N

La piscina d’estiu de Burjassot obri les seues portes el 19 de juny mantenint els seus preus

La piscina d’estiu de Burjassot obri les seues portes el 19 de juny mantenint els seus preus
13/06/2018 -

L’’estiu està molt a prop i, des de l’Ajuntament de Burjassot, a través de l’àrea d’esports, dirigida per Manuel Pérez Menero, ja ho tenen tot preparat perquè les ciutadanes i els ciutadans del municipi puguen donar-se els seus capbussons, per a sufocar la calor, en la piscina d’estiu. Així, tal com han informat des del Consistori, el dimarts 19 de juny, la Piscina d’Estiu obrirà les seues portes romanent oberta fins al 9 de setembre.

Oberta de dimarts a diumenge, la Piscina d’estiu tindrà horari d’11.30 a 19 hores, el mes de juny, mentre que al juliol i agost, els caps de setmana i festius, l’obertura i tancament s’ampliarà, sent de 10.30 a 20 hores. A més de la possibilitat de banys lliures, la piscina ofereix cursets de natació per a diferents edats que es desenvoluparan el mes de juliol.

El preu de les entrades, que no han patit variació, és de 2,30€ per a majors de 15 anys i l’entrada infantil, de 2 a 14 anys, 1,70€, mateix preu per a les entrades de jubilats i pensionistes, famílies nombroses i discapacitats superiors al 33 %. Els bebés i xiquets fins a 2 anys no paguen entrada.

També està la possibilitat de poder adquirir bons de 10 o de 20 banys. El bo de 10 banys d’adults té un preu de 17€, mentre que aquest bo per a infantils, de 2 a 14 anys, pensionistes i jubilats, famílies nombroses o discapacitats superiors al 33 %, costa 12€. Quant als bons de 20 banys, en infantil, pensionista i jubilat, família nombrosa i discapacitats superiors al 33 % costen 19€ i el d’adults, 28€. També es pot traure el Passe de Temporada que té un preu de 70€ per a adults i de 60€ per a infantils i els col·lectius anteriorment nomenats.

Les inscripcions dels cursets de natació, que es desenvoluparan del 3 al 31 de juliol, podran formalitzar-se a partir del 26 de juny en la pròpia Piscina d’Estiu, lloc en el qual també caldrà abonar el preu d’aquests amb targeta bancària de crèdit o dèbit. L’1 de juliol serà l’últim dia d’inscripcions i, per a fer-les efectives, és imprescindible presentar el llibre de família.

Tres són els cursos que s’ofereixen i que es desenvoluparan de dimarts a divendres. De 9.45 a 10.30 i de 19.30 a 20.15 són els horaris per a xiquets i joves de 3 i 14 anys, amb un preu, en tots dos casos, de 19€ el curset. En el primer torn, s’ofereixen un màxim de 30 places, mentre que en el segon hi ha 50.

En el cas dels adults, tant majors de 15 anys com a pensionistes i jubilats, l’horari del curset serà de 20.15 a 21 hores. Per als majors de 15 anys el curs té un cost de 28€ i per als pensionistes i jubilats de 19€. En tots dos casos, s’ofereixen un màxim de 30 places i per a l’accés al curs és necessari tindre nocions bàsiques de natació

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 3 =

CCCC
torrent