25n
25N
25N

Piscina València reobri les seues portes amb les instal·lacions ja renovades

Piscina València reobri les seues portes amb les instal·lacions ja renovades
30/07/2019 -

La regidora d’Esports i presidenta delegada de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, ha visitat aquest matí la nova instal·lació esportiva municipal Piscina València en el passeig de l’Albereda. Aquest nou equipament municipal reobri les seues portes després del seu tancament el juliol de 2014 i ho fa amb una inversió de més de 10 milions d’euros per part de l’empresa SUMA, a través d’una concessió de servici amb execució d’obra.

D’aquesta manera, tal com ha apuntat Bernabé «València i les seues ciutadanes i ciutadans recuperen una instal·lació emblemàtica que oferirà, gràcies a les seues més de 5.000 metres quadrats de sòl esportiu, més de 20 tipus diferents d’activitats dirigides, inclosa natació, gràcies a la seua piscina de 25 metres amb 8 carrers».

I és que la nova instal·lació esportiva compta amb cinc àmplies sales per a activitats com: bodi combat, cross training, ciclisme de sala, entrenament funcional, pilates o ioga, entre altres. Així mateix, els qui visiten Piscina València podran gaudir també d’una sala fitness de 1.000 metres quadrats amb musculació, zona de cardio, pes lliure i estiraments. Cal sumar també una sala de ciclisme de sala amb bicicletes d’última generació, un box d’entrenament funcional i dues terrasses exteriors amb solàrium.

Piscina València es regirà per l’Ordenança Municipal de preus, com la resta d’instal·lacions esportives municipals de la xarxa de la Fundació Esportiva Municipal, on per exemple es pot adquirir un abonament mensual des de 21 € per a persones amb diversitat funcional o majors de 65 anys o un abonament familiar per a tres membres per 51,35 euros mensuals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + 12 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus