caixa popular

La piscina del Poliesportiu municipal recupera les competicions oficials

300 esportistes han gaudit ja d’esta possibilitat que retorna a Picassent

La piscina del Poliesportiu municipal recupera les competicions oficials
16/05/2018 -

En els anys 80 Picassent, en la seua piscina exterior i a causa del seu caràcter d’olímpica, acollia competicions oficials de natació. Després, i a causa de les accions necessàries per a arreglar la instal·lació i modernitzar-la, la piscina no podia acollir aquest tipus de campionats.

Amb el pas dels anys aquests tipus d’esdeveniments van anar perdent força i finalment amb la reforma d’aquesta infraestructura van anar desapareixent per complet.

Amb la creació de l’escola municipal de natació en 2006, va començar a sorgir a poc a poc la necessitat de competir. A causa que la piscina coberta no estava homologada calia anar-se’n a altres poblacions. Des de fa diversos anys s’ha lluitat i molt per poder competir de nou a Picassent. En els últims mesos, amb la inversió de l’Ajuntament de Picassent, la implicació de tècnics, entrenadors i famílies s’ha pogut dur a terme un laboriós projecte que ha donat com a resultat homologar la instal·lació de la piscina coberta.

Una posada en marxa que es va produir de forma oficial el passat 28 d’abril amb la celebració de la 7ª Jornada de Lliga de Promeses en la categoria aleví amb la participació dels nadadors de l’escola de Picassent. Des d’aquesta data, 300 esportistes han pogut gaudir de les instal·lacions locals i «Picassent torna a estar en el punt de mira de la natació valenciana i la seua escola municipal segueix treballant dia a dia per a estar entre els millors», assenyala el regidor d’Esports, Iván Mocholí.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + quinze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris