25n
25N
25N

La piscina Parc Vedat de Torrent refresca a 61.412 persones aquest estiu

La piscina Parc Vedat de Torrent refresca a 61.412 persones aquest estiu
06/09/2019 -

Amb l’arribada del mes de setembre, la piscina Parc Vedat de Torrent es va acomiadar de la temporada d’estiu 2019 diumenge passat, després d’haver rebut la visita de més de 61.412 persones durant els mesos de juny, juliol i agost. En família, amb amics o de manera individual, els torrentins i torrentines han gaudit del període estival al parc aquàtic que ha romàs obert diàriament i, fins i tot, amb un horari especial nocturn els divendres a la nit.

Un dels grups que han utilitzat les instal·lacions al llarg de tot l’estiu han sigut els xiquets i xiquetes del Campus de la Fundació Esportiva Municipal (FDM) que, una vegada finalitzades les activitats, es dirigien a la piscina per a realitzar diferents cursos de natació i que han sumat una xifra de 6.340. D’altra banda, 8.268 usuaris han utilitzat el bo familiar; 2.835 han sigut pensionistes o persones de diversitat funcional; i 4.053 eren menors de 16 anys.

La Cotxera

El mateix dia que Parc Vedat tancava les seues portes fins a l’any vinent, el complex esportiu La Cotxera estrenava la temporada esportiva rebent als primers usuaris. Aprofitant les vacances, l’Ajuntament de Torrent ha realitzat actuacions de millora en el complex esportiu de la Cotxera, tant en els banys, on s’han instal·lat nous monocomandaments, com en el got de la piscina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =