25n
25N
25N

Horaris de la piscina municipal de Massanassa

A partir de 7 de juny es pot gaudir del bany lliure a la piscina municipal del Poliesportiu de Massanassa, a més de les seues activitats dirigides

Horaris  de la piscina municipal de Massanassa
28/06/2019 -

A partir del passat 7 de juny, la piscina municipal de Massanassa va obrir un any més per a la temporada d’estiu. A més, enguany ha vingut amb moltes activitats d’aigua per a totes les edats, incloent-hi un curs de natació en família, perquè pares o mares, i xiquets o xiquetes puguen anar en el mateix horari a les classes, de tots els nivells.

També, com sempre, s’ofereixen cursos de natació de 4 a 14 anys de tots els nivells, a 20 € per 11 sessions al llarg de l’estiu. Per als majors de 14, podran assistir a les classes de natació per a adults, així com a activitats especials com aquagym i aquapilates.

Això sí, per a les activitats cal inscriure’s amb antelació per correu electrònic (esport@massanassa.es) o en l’Oficina d’Esports en el Poliesportiu Municipal.

D’altra banda, la piscina descoberta municipal també està oberta per al bany lliure.

Horaris piscina d’estiu de Massanassa

Fins al 8 de setembre, l’horari de la Piscina Municipal serà de dilluns a divendres d’11.30 a 19 hores i els caps de setmana de 10 a 20.

A partir d’aleshores, fins al seu tancament el 15 de setembre, l’horari de la piscina serà de 13 a 19 hores entre setmana, i de 10 a 20 hores dissabtes i diumenges.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − quatre =