25n
25N
25N

La piscina municipal coberta de Paiporta es prepara per a una reobertura segura

La piscina municipal coberta de Paiporta es prepara per a una reobertura segura
01/09/2020 -

La piscina municipal coberta de Paiporta reobri les portes el 14 de setembre. La instal·lació torna a estar a disposició de la ciutadania amb tota la seguretat després de mesos de treball per a adaptar-se a les mesures sanitàries per a previndre contagis de coronavirus Covid-19.

A més, des d’aquest dimarts, 1 de setembre, la piscina està oberta en horari de matí i vesprada per a atendre a la clientela que necessite informació o orientació sobre les condicions de seguretat, o la manera de compensar a les persones que varen pagar el mes de març sencer, quan es va decretar l’estat d’alarma i es va dictar el tancament de la instal·lació.

La piscina s’ha adaptat a la nova realitat marcada per les mesures de seguretat per a evitar la propagació del coronavirus, i ha posat a disposició de la clientela dispensadors de gel hidroalcohòlic, ha retolat totes les dependències amb les mesures de seguretat bàsiques, ha senyalitzat el sòl perquè es puguen mantindre les distàncies de seguretat i, sobretot, ha intensificat la neteja de totes les sales i vestidors.

A més, es compliran estrictament les limitacions d’aforaments i de grups per a practicar esport, tant en l’aigua com en les sales de musculació i de diferents pràctiques esportives que ofereix.

Per a la regidora de Joventut i Esports, Marian Val, “s’està fent un gran treball conjunt entre el Servei Municipal d’Esports i la gerència de la piscina coberta per a garantir que l’experiència de la clientela siga completa i segura, perquè es puga gaudir de fer esport sense perill per a la salut, i perquè aquella persona que paga una quota puga gaudir del màxim de serveis amb tota la comoditat que permet la nova realitat que afrontem”.

La prioritat del govern de Paiporta, segons ha explicat Val, “ha sigut des del primer moment garantir la seguretat, però també oferir un servei complet i de qualitat a la ciutadania que paga la quota i que espera el màxim d’activitats i comoditats que es poden oferir en aquesta nova situació”, com serà el cas a partir de la reobertura, el dia 14.

L’horari d’atenció per a aclarir dubtes de les persones usuàries fins a aquesta data serà de 8.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres, i dissabtes de 9.00 a 14.00 hores. De moment, la piscina ja ha anunciat que la inscripció per als cursets de natació d’alumnat apuntat abans del tancament del mes de març comença el 7 de setembre, mentre que per a la resta de la ciutadania s’obrirà el dia 14.

Compensacions pel tancament

Tal com va anunciar la piscina al mes de juny, l’empresa gestora va suspendre el cobrament de les quotes al mes d’abril, després del tancament decretat per les autoritats sanitàries com a mesura per a previndre contagis de coronavirus. La instal·lació compensarà a la clientela pels últims dies de març. A més, aquelles persones acollides a promocions de bons per 3, 6 o 12 mesos tindran els avantatges prorrogats després del 14 de setembre.

Tot i això, les persones que tinguen qualsevol dubte sobre aquests o altres aspectes, es poden dirigir a la piscina coberta en l’horari referit, a través del correu electrònic info@piscinamunicipalpaiporta.com o en el telèfon 963 979 854.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

museo prehistoria
museo prehistoria