Gaudeix de la temporada de bany en la piscina municipal d'Alfafar

Coneix les tarifes i els horaris de la piscina d’estiu municipal d’Alfafar, situada en el Complex Esportiu SUMA

Gaudeix de la temporada de bany en la piscina municipal d'Alfafar
28/06/2019 -

El Complex Esportiu Municipal d’Alfafar ja ha obert les seues portes per a les i els banyistes que desitgen passar-se i donar-se un bany en la piscina d’estiu.

Situada al carrer Manuel Baixauli Andrés s/n, el gimnàs SUMA Fitness Club ofereix durant tot l’any 35.000 metres quadrats de les millors instal·lacions i una àmplia gamma d’activitats.

La piscina exterior que obri a l’estiu compta amb dues profunditats, una per a la piscina gran i una altra per a la xicoteta, en la qual es duen a terme diferents classes, però també pots anar a fer bany lliure. Compta amb bar, solàrium i una zona enjardinada.

D’altra banda, també hi ha dues piscines climatitzades, en les quals igualment s’imparteixen cursos, activitats dirigides i bany lliure.

Horaris piscina municipal Alfafar

La piscina del Complex Esportiu Municipal d’Alfafar romandrà oberta fins al setembre, de dilluns a diumenge de 11.00 a 19.00 hores.

Així mateix, també compten amb la piscina coberta i el gimnàs, que té un horari de dilluns a dijous de 7.00 a 22.00 hores; divendres de 8.00 a 22.00 hores; dissabtes de 8.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores; i els diumenges i festius de 8.00 a 14.00 hores.

Preus i tarifes de la piscina d’Alfafar

Els preus per al bany lliure en la piscina municipal d’Alfafar són diferents per a les persones empadronades en el municipi i les que no.

Per a les persones empadronades, l‘entrada general a bany lliure són 3 €, mentre que l’entrada reduïda són 2 € (per a majors de 65 anys o menors de 13). Els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, tenen sempre entrada gratuïta.

Si desitges un bo de 10 accessos, són 27 € per a persones empadronades, sempre presentat documentació acreditativa.

D’altra banda, per a persones no empadronades l’entrada general són 3,70 €, la reduïda 2,30 € i el bo de 10 accessos 34,50 €.

Però també hi ha suplements perquè qui ja posseïsca un bo mensual puga accedir il·limitadament a la piscina: 14,70 € en el cas de tots els bons mensuals a excepció del familiar, que és un suplement de 28,50 €.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − tretze =

Festes Torrent 2019
Festes Aldaia