25n
25N
25N

Gaudeix de la temporada de bany en la piscina municipal d'Alfafar

Coneix les tarifes i els horaris de la piscina d’estiu municipal d’Alfafar, situada en el Complex Esportiu SUMA

Gaudeix de la temporada de bany en la piscina municipal d'Alfafar
28/06/2019 -

El Complex Esportiu Municipal d’Alfafar ja ha obert les seues portes per a les i els banyistes que desitgen passar-se i donar-se un bany en la piscina d’estiu.

Situada al carrer Manuel Baixauli Andrés s/n, el gimnàs SUMA Fitness Club ofereix durant tot l’any 35.000 metres quadrats de les millors instal·lacions i una àmplia gamma d’activitats.

La piscina exterior que obri a l’estiu compta amb dues profunditats, una per a la piscina gran i una altra per a la xicoteta, en la qual es duen a terme diferents classes, però també pots anar a fer bany lliure. Compta amb bar, solàrium i una zona enjardinada.

D’altra banda, també hi ha dues piscines climatitzades, en les quals igualment s’imparteixen cursos, activitats dirigides i bany lliure.

Horaris piscina municipal Alfafar

La piscina del Complex Esportiu Municipal d’Alfafar romandrà oberta fins al setembre, de dilluns a diumenge de 11.00 a 19.00 hores.

Així mateix, també compten amb la piscina coberta i el gimnàs, que té un horari de dilluns a dijous de 7.00 a 22.00 hores; divendres de 8.00 a 22.00 hores; dissabtes de 8.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores; i els diumenges i festius de 8.00 a 14.00 hores.

Preus i tarifes de la piscina d’Alfafar

Els preus per al bany lliure en la piscina municipal d’Alfafar són diferents per a les persones empadronades en el municipi i les que no.

Per a les persones empadronades, l‘entrada general a bany lliure són 3 €, mentre que l’entrada reduïda són 2 € (per a majors de 65 anys o menors de 13). Els xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, tenen sempre entrada gratuïta.

Si desitges un bo de 10 accessos, són 27 € per a persones empadronades, sempre presentat documentació acreditativa.

D’altra banda, per a persones no empadronades l’entrada general són 3,70 €, la reduïda 2,30 € i el bo de 10 accessos 34,50 €.

Però també hi ha suplements perquè qui ja posseïsca un bo mensual puga accedir il·limitadament a la piscina: 14,70 € en el cas de tots els bons mensuals a excepció del familiar, que és un suplement de 28,50 €.

Més informació

1 Comentari

  1. Lauti
    Lauti novembre 06, 18:28

    Lo que se tiene que cambiar es las horas en que la piscina cubierta está totalmente cerrada todas las tardes de 5 a 7 porque reservada a niños.por qué no reservarles solo umos carriñes y que otros estén disponibkes para baño libre. 5 a 7 es cuando mucha gente dale de trabajar. Si como a mi el gimnadio te pilla a medio camino hacia casa lo practico es ir a la piscina directamente al salir del trabajo. Tener que esperar hasta las 7 me rettasa la vuelta a casa y mientras me toca esperar

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020