La piscina d'estiu de Massamagrell obrirà per la nit al juliol

La temporada de la piscina d’estiu de Massamagrell 2019 ja ha començat

La piscina d'estiu de Massamagrell obrirà per la nit al juliol
19/06/2019 -

Queden tan sols unes hores per a acabar el curs i la calor augmenta per a donar la benvinguda a l’estiu. Per això, la piscina de Massamagrell ja ha començat la seua temporada estival 2019 amb un preu reduït i un ampli horari amb el qual puguen gaudir tots els veïns i veïnes del municipi, segons ha informat el consistori.

En concret, la piscina d’estiu de Massamagrell va obrir les seues portes el passat 7 de juny per a combatre les altes temperatures, però romandrà oberta fins al diumenge 1 de setembre, esgotant els últims dies abans que comence el curs escolar. A més, l’ajuntament ha informat que el seu horari és de dilluns a diumenge, d’11,00 a 20 hores, encara que els dissabtes del mes de juliol s’ampliarà fins a les 12 de la nit.

Respecte als seus serveis, enguany tornarà a oferir cursos de natació, que es realitzaran al juliol i s’organitzaran o no segons la demanda que hi haja. Les inscripcions hauran de fer-se en la consergeria de la piscina municipal, però les persones interessades hauran de fer-la amb suficient antelació per a poder organitzar els grups.

Piscina de Massamagrell: preus

Tal com ha informat l’Ajuntament de Massamagrell, hi haurà diferents tarifes. Per a adults (majors de 15 anys), el preu de les entrades de la piscina és de 2 euros amb una sola passada; un bo de 10 banys costa 16 euros i el de 30, 48 euros. Respecte als xiquets menors de 5 anys, tindran entrada gratuïta, mentre que els xiquets entre 5 i 15 anys i els jubilats (que hauran de presentar una acreditació), podran donar-se un capbussó per 1 euro; 10 banys per 8 euros i 20 banys per 24 euros.

D’aquesta manera, els veïns i veïnes del municipi de l’Horta Nord ja poden gaudir de l’estiu amb un horari extens que s’amplia el mes de juliol fins a la nit i amb tarifes per a totes les butxaques.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =

movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019
anna i la maquina del tiempo
alcasser
anna i la maquina del tiempo
movilidad ayto de valencia
cultura als barris 2019