Godella dóna la benvinguda a l'estiu amb l'obertura de la piscina el 15 de juny

Ja es pot sol·licitar l’abonament per a gaudir de la piscina de Godella aquest estiu durant tota la temporada

Godella dóna la benvinguda a l'estiu amb l'obertura de la piscina el 15 de juny
03/06/2019 -

A pocs dies per a l’arribada de l’estiu, la calor cada vegada estreny més i les platges comencen a omplir-se a poc a poc per a acollir a banyistes i curiosos. Però per a molts, la costa no és el lloc més idoni per a combatre les altes temperatures i prefereixen fer-lo en altres llocs. És el cas de la piscina de Godella d’estiu, que ja ha anunciat l’horari, la tarifa i el termini de sol·licitud dels abonaments per a empadronats i veïns.

En concret, l’obertura de la piscina de Godella en 2019 serà el 15 de juny i romandrà oberta fins al 15 de setembre, amb horari ininterromput de 10.30 a 20 hores en el qual es podrà gaudir dels seus serveis, com el quiosc-bar, una habitació per a menjar i beure dins del recinte i la gespa artificial que es va instal·lar després de les reformes que va haver-hi fa uns anys.

Segons ha informat l’ajuntament del municipi, des de hui fins al dia 14, es podran reservar els abonaments de la piscina per a persones empadronades i, en el cas de no empadronats, el termini serà del 17 al 21 de juny. Aquest abonament, segons l’ajuntament, només s’obtindrà una vegada emesa i ingressada la carta de pagament, que es pot descarregar a través de la seu electrònica del consistori.

Respecte a les tarifes, l’abonament de tota la temporada, durant els 3 mesos, és de 75 euros i les entrades individuals soltes es poden comprar per 2,50 euros, ha indicat l’ajuntament.

Per a més informació, les oficines del poliesportiu estan obertes de dilluns a divendres amb horari de 9 a 14 h, i dilluns i dimecres de 16.30 a 18.30 h. D’altra banda, es poden fer consultes per telèfon telefonant al 963643006 o escriure un mail a esports@godella.es .

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + tres =

sagunt a escena 2019
turismo salou