25n
25N
25N

La piscina coberta de Cullera entra en la recta final

La piscina coberta de Cullera entra en la recta final
28/08/2020 -

L’alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha anunciat que la infraestructura del Centre Municipal d’Esports – la piscina coberta de Cullera – «ja està en la recta final i esperem poder obrir-la al públic en pocs mesos».

Les obres es troben a hores d’ara en la segona fase amb la qual es completarà aquesta infraestructura esportiva que porta més d’una dècada construint-se.

Mayor ha recordat que aquesta segona fase «l’estem podent acabar gràcies a una subvenció de la Generalitat Valenciana de 2 milions d’euros». Aquesta quantitat se suma que ja s’ha invertit en anteriors fases i el que ha invertit l’Ajuntament de Cullera situant la inversió en «més de 7 milions d’euros en un centre complet on hi haurà tota classe d’activitats físiques».

La màxima autoritat local ha explicat que es tracta d’un centre que es va dissenyar fa més de 10 anys i des d’aleshores tot ha evolucionat, i la pràctica esportiva també. «Introduirem noves disciplines que el facen atractiu i on la gent de Cullera tinga un lloc per a practicar esports de diferents tipus, a més de comptar amb un centre a l’avantguarda de la pràctica esportiva».

Entre d’altres, s’està treballant en la finalització de la zona d’aparcament i els accessos al centre, de la zona de Spa amb un circuit balneari, així com en la primera planta la qual comptarà amb un gran gimnàs i diverses sales per a la pràctica esportiva.

Mayor també ha destacat que una vegada completada la segona fase d’aquestes obres, el Centre Municipal d’Esports es convertirà en una instal·lació referent quant a quantitat i qualitat d’activitats i serveis de tota la Comunitat Valenciana.

Gestió pública

L’alcalde també ha manifestat que ficarem tots els mecanismes perquè la gent practique esport en les millors condicions i que a més siga des del fet públic «perquè la gestió d’esta infraestructura serà 100% pública».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + sis =