25n
25N
25N

La piscina coberta de Carcaixent acollirà una trobada de màdel

La piscina coberta de Carcaixent acollirà una trobada de màdel
22/11/2019 -

Amb l’objectiu de promocionar el màdel i la pilota en general de cara al Circuit 2020, el club Amics de la Ribera ha organitzat per a aquest diumenge dia 24 de novembre una trobada de màdel en les pistes de la piscina coberta de Carcaixent. Les instal·lacions municipals disposen de 3 pistes dobles de pàdel i una individual, el que les converteixen en un escenari perfecte per a la pràctica d’aquest esport. De fet ja van acollir un torneig en el circuit de 2017 que va tenir gran participació.

La trobada estarà oberta a gent de totes les edats i nivells que s’animen a acostar-se fins a les instal·lacions de la piscina municipal de per conéixer de prop el màdel. Aquesta disciplina, apareguda en 2006, és la fusió entre dos esports: la pilota valenciana, més concretament la modalitat de Galotxetes de Monòver i el pàdel.

Al màdel, es pot jugar per parelles o individual i es desenvolupa en una pista estàndard de pàdel. La pilota utilitzada és la pilota de màdel, més grossa i menys botadora. L’objectiu del joc és colpejar la pilota amb la mà per fer-la passar per damunt de la xarxa, de manera que la contrincant no la puga tornar. El màdel és un esport molt complet físicament, ja que s’utilitzen les dues mans. A més les seues característiques permeten un aprenentatge molt ràpid el que el converteixen en un esport molt divertit i fàcil de practicar.

A partir de les 9.00 hores i fins a les 14.00 hores hi haurà tornejos amistosos de totes les categories, i per primera vegada, un torneig individual amb participants del rànquing de primera categoria. També hi haurà un taller d’iniciació a la pilota, per a donar a conéixer directament la resta de modalitats de pilota valenciana a totes aquelles persones que s’acosten. Per a participar, tan sols hauran d’estar presents a les pistes a les 9 h per a inscriure’s en els diferents tornejos i activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =