25n
25N
25N

La piscina d'Almàssera obri les seues portes

La piscina d’Almàssera dóna la benvinguda a l’estiu fins el pròxim 15 de setembre

La piscina d'Almàssera obri les seues portes
25/06/2019 -

Els veïns i veïnes esperaven amb ànsia l’obertura de la piscina d’Almàssera per a donar-li, per fi, la benvinguda a l’estiu i a les vacances per a molts i moltes. Segons l’ajuntament, hui comença la temporada de banys fins diumenge que ve 15 de setembre per a apurar cada moment de calor en el municipi sense necessitat d’haver de recórrer a la platja.

Tal com ha informat l’ajuntament, l’horari de la piscina d’Almàssera és, des del 25 de juny fins al 15 de setembre, d’11.00 a 20.00 hores, excepte els festius. És per això que romandrà oberta tots els dies de la setmana perquè els veïns i veïnes puguen gaudir de les seues instal·lacions.

Respecte al preu de les entrades, la general per a un sol dia costa 2 euros, el bo de 10 banys té un preu de 16 euros i el de tota la temporada és de 115 euros. No obstant això, hi ha tarifes reduïdes per a determinats col·lectius, com són els xiquets entre 6 i 14 anys, joves amb Carnet Jove, persones jubilades o pensionistes, persones amb diversitat funcional igual o superior al 33% i membres de família nombrosa o monoparental, que podran passar a la piscina per 1 euro amb entrada general, 8 euros per a aconseguir un bo de 10 dies i 60 per a aconseguir tota la temporada. Els xiquets menors de cinc anys podran passar de manera gratuïta.

A més, el consistori ha explicat que per a pagar aquests bons serà necessari realitzar el pagament amb targeta bancària o en el caixer de l’entitat bancària, sol·licitant un justificant de pagament.

Així, Almàssera gaudirà d’una àmplia temporada de piscina durant aquest estiu 2019 i amb diferents tarifes per a totes les butxaques i necessitats dels veïns i veïnes del municipi de l’Horta Nord.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

mercat medieval ontinyent