25n
25N
25N

'Pisar una mierda no trae buena suerte', una campanya impulsada per l'Associació de Veïns de Sant Isidre

Els veïns d’aquest barri han demanat, a més, més sancions per a aquells que no arrepleguen les deposicions de les seues mascotes

'Pisar una mierda no trae buena suerte', una campanya impulsada per l'Associació de Veïns de Sant Isidre
21/11/2016 -

A la fi de setembre, l’Ajuntament de València engegava la campanya ‘València-neta’, amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania de la importància de mantenir la neteja dels carrers de la nostra ciutat.

No obstant això, aquesta iniciativa no ha tingut molt èxit en el barri valencià de Sant Isidre, sobretot, pel que fa a la recollida d’excrements de mascotes. Per aquest motiu, l’Associació de Veïns de Sant Isidre s’ha vist obligada a iniciar una altra campanya paral·lela, més directa, per a intentar conscienciar als veïns d’aquesta falta de civisme.

La campanya consisteix a col·locar banderetes, amb els lemes ‘Él no puede, tú debes’ i ‘Pisar una mierda no trae buena suerte’, tant en els excrements dels animals, com en els diferents comerços del barri perquè tot aquell que ho desitge puga ajudar a visibilitzar aquesta problemàtica.

I és que a pesar que aquest problema està generalitzat per tot el barri, existeixen alguns focus més importants com el Carrer Arquitecto Segura del Lago, el Camí Vell de Torrent o els voltants del col·legi Nicolau Primitiu.

És evident que els principals culpables d’aquesta situació són els amos de les mascotes, que no arrepleguen les deposicions. Així i tot, consideren que és necessari un major control per part de la policia perquè augmenten les sancions, davant aquesta falta de consideració cap a la resta de veïns de Sant Isidre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 19 =