caixa popular

La pirotècnica María José Bárbara dispararà la mascletà de demà amb motiu del Dia de la Dona

La pirotècnica María José Bárbara dispararà la mascletà de demà amb motiu del Dia de la Dona
07/03/2017 -

La pirotècnia Caballer FX-Global Foc, dirigida per María José Bárbara Lora Zamorano, dispara la mascletà d’aquest dia commemoratiu de la dona, a qui dedica el seu espectacle. Com a convidades al balcó de l’Ajuntament estaran la consellera de Sanitat, Carmen Montón; la consellera de Justícia, Gabriela Bravo, i els equips femenins dels clubs de futbol València CF i Llevant UE.

Les juntes locals falleres que acompanyaran els convidats, autoritats i falleres majors són les de Benaguasil, Benifaió i Carcaixent, mentre que les falles representades són Doctor Manuel Candela-Beatriz Tortosa, Sant Ignasi de Loiola-Jesús i Maria, Regne de València-Ciscar, Grups Mare de Déu del Carme, Vil·lanova de Castelló-Horticultor Galán, Pérez Galdós-Calixt III i Pizarro-Ciril Amorós. I, com cada dia, també estaran 16 ciutadans triats per sorteig d’entre els que ho hagen sol·licitat.

LA PIROTÈCNIA

María José Bárbara Lora Zamorano és la cinquena generació de pirotècnics des de 1877, néta de Josefina Caballer i neboda de Miguel Zamorano Caballer de Montcada. És pirotècnica des de fa més de 20 anys. La pirotècnia Caballer FX-Global Foc no solament realitza treballs pirotècnics tradicionals, sinó també espectacles multimèdia, piromusicals, pirorètols, foc fix i efectes especials. Entre les seues participacions trobem que a escala nacional, en 2009, va participar en el 14é Festival Internacional de Pirotècnia a Valladolid i en 2011 i en la Concha de Oro en el Festival Internacional de Sant Sebastià.

En l’àmbit internacional, en 1977 va obtenir el primer premi del Concurs Internacional de Focs Artificials a Nova York i l’any 2000 va ser el primer premi en l’Espectacle Piromusical a Vancouver. Recentment, a València, la Nit de Cap d’Any a l’Ajuntament en 2016 i la inauguració de l’Exposició del Ninot al Museu Príncep Felip en 2017.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + 14 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats