caixa popular

La pirotècnia Vulcano dispararà la mascletà de demà

La pirotècnia Vulcano dispararà la mascletà de demà
13/03/2017 -

De no haver-hi un canvi meteorològic molt brusc, demà es prosseguira amb normalitat amb les mascletaes. L’empresa de pirotècnia encarregada de tirar la mascletà del dimarts dia 14 és Vulcano, fundada en 1987 a la localitat madrilenya de Villarejo de Salvanés, si bé el seu fundador és d’origen valencià. Entre els convidats al balcó es troba el conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, Vicent Marzà, i el ministre de Cooperació sahrauí, Bulahi Sid. A més, comptarem amb la fallera major, Raquel Alario, i la fallera major infantil, Clara Parejo, i les seues corts d’honor respectives.

Estaran també compartint el balcó de l’Ajuntament els representants de les falles de Visitació-Oriola, Gravador Jordán – Escultor Pastor, Guillem Sorolla – Recared, Monestir de Poblet – Aparicio Albiñana, Plaça de l’Àngel, Veneçuela – Agustí Sales i Carcaixent – Compromís de Casp. I com cada dia, assistiran a la mascletà des del balcó 16 ciutadans escollits per sorteig d’entre els qui ho hagen sol·licitat.

LA PIROTÈCNIA

Vulcano és una pirotècnia de la localitat de Villarejo de Salvanés (Madrid). Va ser fundada en 1987 pel valencià José Luis Giménez Privado, natural de Iàtova, que ara està establit a Villarejo, a uns 50 km de la capital. El seu fill, José Luis Jiménez, és qui exerceix ara d’interlocutor. L’empresa Vulcano treballa tant en espectacles tradicionals com piromusicals, seqüencials, multimèdia amb música i projeccions visuals sobre monuments, façanes i pantalles aquàtiques. Manté un vincle estret amb les celebracions del Mediterrani i, de fet, han disparat a Iàtova, Xirivella, Bunyol, i, naturalment, a les Falles de València, on és el seu tercer any. També han participat en les Fogueres d’Alacant, a Pamplona, Logronyo i Vitòria, entre altres llocs. En 2014 van ser guanyadors de la Concha de Bronce en el 51 Concurs Internacional de Focs Artificials de Sant Sebastià. Així mateix, solen treballar en celebracions esportives dels equips de futbol de Madrid i per a les festes nadalenques de la capital.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − sis =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris