25n
25N
25N

La pirotècnia Peñarroja inaugura les mascletaes de les Falles 2020

La pirotècnia Peñarroja inaugura les mascletaes de les Falles 2020
01/03/2020 -

La Plaça de l’Ajuntament de València ha acollit aquest diumenge, primer dia de març, la primera de les mascletaes de les Falles 2020, que ha sigut a càrrec de la pirotècnia Peñarroja i ha estat marcada per un final que ha sigut, en paraules de l’alcalde de la ciutat, Joan Ribó, “apoteòsic”.

La ‘Catedral de la pólvora’ ha donat d’aquesta forma la benvinguda a les festes, en un diumenge que, de fet, coincideix amb la Crida, prevista a les 20 hores.

Després de l’avís de la Fallera Major de València 2020, Consuelo Llobell, la pirotècnia Peñarroja, de la Vall d’Uixó (Castelló), ha posat la pólvora de la primera mascletà de l’any, amb la qual a més aquesta empresa celebra 25 anys de trajectòria.

Així, des del balcó de la casa consistorial han volgut rendir un homenatge a la màxima representant de l’empresa, Vicentica Peñarroja, de 87 anys, que ha contemplat l’espectacle acompanyant a la seua família i a Pepe Nebot, el pirotècnic artífex del tret d’aquest diumenge.

L’alcalde, Joan Ribó, ha ressaltat en declaracions als mitjans que la mascletà que dóna principi a les Falles “ha estat estupenda i complica la situació a les quals vénen, perquè s’hauran d’esforçar per a fer una mascletà que supere” a la d’aquest diumenge.

El primer edil ha felicitat Peñarroja en el seu 25 aniversari i ha fet valdre la combinació de terrestres i aeris, que han desembocat en una mascletà el “final de la qual ha sigut apoteòsic”.

“TRANQUIL·LITAT” ENFRONT DEL CORONAVIRUS

Preguntat pel transcurs de les festes davant el coronavirus, Joan Ribó ha cridat a la tranquil·litat i ha assegurat que s’està treballant per a garantir la seguretat de les persones i que no es generen “situacions de pànic i hipocondria”, perquè “no ajuda”.

D’aquesta forma, l’alcalde ha apel·lat a la “normalitat” i ha remarcat que l’Ajuntament “seguirà escrupolosament les ordres de la Conselleria i el Ministeri de Sanitat”, que de moment “no han dit res”, per la qual cosa les Falles “poden discórrer amb total tranquil·litat i sense cap mena de problema”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 4 =

CCCC
activem alfafar