25n
25N
25N

La pirotècnia Mediterráneo dispararà la mascletà de demà

La pirotècnia Mediterráneo dispararà la mascletà de demà
06/03/2017 -

El dimarts 7 de març la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, presenciarà la mascletà juntament amb altres convidats com el president del Llevant UD, Quico Català i algun dels seus jugadors, i els representants de les cases regionals. L’empresa encarregada de disparar serà la pirotècnica alacantina Mediterráneo.

A més, en el balcó de l’Ajuntament estaran, com cada dia, Raquel Alario, fallera major, i Clara Parejo, fallera major infantil, que comparteixen aquest lloc amb 16 ciutadans escollits per sorteig com cada dia. Aquest sorteig se celebra per segon any entre tots els ciutadans i ciutadanes que ho sol·liciten.

Així mateix, les juntes falleres locals que assistiran són les de Benetússer i Benidorm. Quant a les comissions falleres representades aquest mateix dia són Sant Vicent Màrtir-Pianista Empar Iturbi, Sant Pere-Mare de Déu de la Vallivana, Sant Vicent-Marvà, Barraca-Església del Rosari, General Pando-Serrano Flores, Sant Joan Bosco-Duc de Mandas i Albacete-Marvà.

LA PIROTÈCNIA

La pirotècnia Mediterráneo va ser fundada en 2014, si bé el seu gerent, Antonio García Juan, fa ja 15 anys que està en el sector i ha tingut com a mestre, entre altres, Miguel Zamorano Caballer. Després, va decidir posar en marxa la seua empresa, que té com a finalitat la seua modernització com a pirotècnica. Entre les seues disparades es troba en 2016 el castell del Festival Internacional de Pirotècnia de la Comunitat Valenciana (9 d’Octubre) i també, en 2016, la disparada de la mascletà nocturna Gran Fira de Juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + huit =