25n
25N
25N

La pirotècnia Hermanos Ferrández dispararà la mascletà de demà

La pirotècnia Hermanos Ferrández dispararà la mascletà de demà
09/03/2017 -

L’empresa de pirotècnia encarregada de tirar la mascletà del divendres dia 10 és Hermanos Ferrández  fundada en 2009, encara que els seus orígens es remunten a 1892. Estaran com convidats a la balconada de l’Ajuntament el president de les Corts, Enric Morera; el president de l’ONCE, Miguel Carballedas i diversos representants de l’ONCE a la Comunitat Valenciana; representants de la Federació de Pilota Valenciana, Daniel Sanjuan i també de l’associació de Cotxes Antics.

Un dia més comptarem amb la Fallera Major, Raquel Alario, i la Fallera Major Infantil, Clara Parell i les seues corts d’honor, així com 16 ciutadans escollits per sorteig d’entre els qui ho han sol·licitat.

Estan també convidats a la balconada de l’Ajuntament els representants de la junta local fallera de La Llosa de Ranes. A més, assistiran diverses persones pertanyents a les falles de Jesús-Sant Francesc de Borja, Pintor Salvador Abril- Peris i Valero, Barri Mont de Pietat, campanar-Hipòlit Rovira, Sueca-Literat Azorín, Illes Canàries-Trafalgar-Samuel Ros i Ferros-Joan Baptista Perales.

LA PIROTÈCNIA

Aquesta empresa pirotècnica va ser fundada pels fills d’Antonio Ferrández Feliços, i actualment els propietaris són Antonio, Leopoldo, Encarnación i Josefina Ferrández Peñalver. Està situada en la localitat murciana de Beniel, si ben com a curiositat els treballadors creuen a la Comunitat Valenciana per a aparcar els seus vehicles, que és el terreny que ocupa el lloc d’estacionament. Podem destacar entre els seus èxits del 2016 el Primer Premi de la Mascletà Fogueres de Sant Joan, el Primer Premi del Públic de la Mascletà de la Magdalena de Castelló i el Primer Premi de Castillo de Focs de la Costa Brava Blanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 6 =

museo prehistoria