25n
25N
25N

La pirotècnia Gironina dispararà la mascletà de demà

La pirotècnia Gironina dispararà la mascletà de demà
08/03/2017 -

La mascletà del dia 9 serà disparada per la pirotècnia Gironina. Com convidat acudirà el president de les Corts, Enric Morera, qui compartirà balconada amb Raquel Alario, Fallera Major, i amb Clara Parell, Fallera Major Infantil. A més, també com cada dia, estaran 16 ciutadans triats per sorteig d’entre els qui ho han sol·licitat.

D’altra banda, les falles representades aquest dia en la balconada de l’Ajuntament són Santa Creu de Tenerife-Ángel de l’Alcàsser, En Plom-Guillem de Castro, Josep benlliure-Teatre de la Marina, Major-Moraira-Natzaret, Regne de València- Sant Valdre, Ramón de Rocafull-Comte d’Alaquàs i Pérez Galdós-Jesús-Mestre Insulsa.

Respecte a la pirotècnia Gironina, que es va fundar en 1950, disposa d’instal·lacions en tres províncies, una d’elles a Pedralba, València, des de la qual treballen especialment per a les campanyes de Sant Joan, Falles, Cap d’any i Nit de l’Alba, entre altres. El seu propietari és Eduardo Cunillera Alberti, fill dels fundadors Raimunda Alberti i Francisco Cunillera. En 1988 van viatjar a Xina després de la qual cosa van establir un vincle comercial i per a millorar els processos de producció. Actualment compten amb més de 250 productes al que van arribar des dels 10 amb què van començar. En 2015 van obtenir el premi de la Setmana Gran de Bilbao.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 7 =

museo prehistoria