25n
Orgull
Orgull

Més de 1.000 quilos de pólvora per al major piromusical d'Europa

Sueca es prepara per al major espectacle piromusical de la mà de Ricardo Caballer

Més de 1.000 quilos de pólvora per al major piromusical d'Europa
28/08/2018 -

Sueca es prepara per a la XVIII edició de la seua ja coneguda piromusical que se celebrarà dissabte que ve 15 de Setembre i que serà el major espectacle d’aquestes característiques mai disparat a Europa, segons van explicar fonts de la pirotècnia Ricardo Caballer.

Ricardo Caballer, màxim responsable de la Pirotècnia Ricasa, explique que en aquesta edició prepara un gran desplegament artístic “combinat elements tecnològics i efectes especials, i el tret d’un total de 1.300 quilograms de pirotècnia, expressament fabricat en les instal·lacions d’Olocau, que crearan la major exhibició d’efectes pirotècnics d’última generació”.

El piromusical, d’uns 30 minuts de durada, es dividirà en dues parts diferenciades. Una primera, de 21 minuts, que combinarà músiques de ball, de rock, de bandes sonores de pel·lícules i que acabarà amb un apoteòsic final.

I una segona part, de 9 minuts, dedicada a la música que va fer ballar a tota una generació en els anys 90. Amb la millor música dels anys 90, barrejada i produïda pels millors djs expressament per a aquest piromusical. Tot açò coordinat per Víctor Pérez, i amb els efectes especials i el làser xou de l’empresa valenciana VFV.

Per a aquests 30 minuts de pirotècnia, música i xou d’efectes, Ricardo Caballer i el seu equip han preparat un desplegament mai realitzat a Europa en esdeveniments de pirotècnia. 21 ordinadors sincronitzats de tret simultani digital, que donaran quasi 13.000 ordres de tret als 880 mòduls de trets.

Aquesta parenceria pirotècnica i tecnològic mai de la vida abans vist començarà a les 23 hores del dissabte 15 de Setembre, en l’estadi Antonio Puchades de Sueca. L’obertura de portes es realitzarà a les 18 hores.

Els organitzadors han preparat previ al tret del piromusical, en un homenatge als artistes i djs dels 90, un gran espectacle musical amb l’actuació de diversos reconeguts djs com a Djs Ansthef (Sueca); Javi & Rafa els Bessons (Puzle); Jose Coll (Remember The Music, Arabesc i Esdeveniment); Jose Conca (Xocolata); Vicente Ferrer (Bananes Maxi Disc); Víctor Pérez (The Face) i de diversos artistes convidats com Dj Space, Double Visió, Jerry Daley, Just Luis, Kryss, New Limit i Sonia Madoc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =