25n
25N
25N

Pólvora i música aniran de la mà en la Nit a la Mar 2019

Aquest dissabte, 13 de juliol, Caballer il·luminarà La Marina amb el piromusical de la Gran Fira

granfiravalencia.com

Pólvora i música aniran de la mà en la Nit a la Mar 2019
11/07/2019 -

Un cap de setmana més, la pólvora tornarà a ser una de les principals protagonistes de la nit, encara que, en aquesta ocasió, compartirà escenari amb la música. I és que, aquest dissabte, 13 de juliol, arriba la Nit a la Mar 2019, emmarcada dins de la programació de la Gran Fira de València. Actuacions musicals i un espectacular piromusical t’esperen per a tornar a il·luminar La Marina de València.

A la vora del mar, la Gran Fira de València 2019 et porta una de les nits més esperades, que arrancarà, a les 20.00 hores, amb la música de la Dj Susana Monteagudo, a la qual li seguirà l’actuació de Tórtel, el projecte musical del valencià Jorge Pérez (21.30 h). La música continuarà sonant, a partir de les 23.00 hores, de la mà de Nonai Sound, que inundarà La Marina de la millor música jamaicana i llatina del nostre país.

La pólvora esclatarà en la seua màxima esplendor a mitjanit. De la mà del millor mestre de cerimònies, el cel de La Marina s’omplirà de color a ritme de música. De nou, Ricardo Caballer – pirotècnia RICASA – oferirà un sorprenent espectacle pirotècnic amb un piromusical en el qual l’aigua, el foc, la música i el soroll s’uniran per a fer vibrar a tots els assistents.

Nit a la Mar

Piromusical 2018 / facebook.com/ricardocaballersa

El fermall d’or de la Nit a la Mar 2019 el podran Smoking Souls, que actuaran a partir de les 00.20 hores. Aquest grup, que va sorgir l’any 2010 a Pego, seran els encarregats de posar la guinda a la nit del dissabte que, com cada any, comptarà amb centenars d’assistents.

D’aquesta manera, es recomana assistir amb antelació per a gaudir d’aquesta nit màgica de la Gran Fira de València 2019, i sempre fent ús del transport públic. Tant l’EMT, com Metrovalencia reforçaran les línies que van fins a La Marina per a facilitar el desplaçament a la Nit a la Mar.

L Gran Fira continuarà al llarg de tota la setmana amb una programació molt completa, que arribarà a tots els barris de la ciutat gràcies a la Correfira. A més, per davant encara queden esdeveniments tan destacats com la Gran Nit o la Batalla de Flors de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 14 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus