25n
25N
25N

Caballer il·lumina La Marina de València amb el piromusical més sostenible de la història

Aquest dissabte, 6 de juliol, la pólvora t’espera amb un nou piromusical de Ricardo Caballer

Fran Pardo

Caballer il·lumina La Marina de València amb el piromusical més sostenible de la història
02/07/2019 -

Aquest cap de setmana, la pólvora torna a inundar La Marina de València amb el piromusical de Ricardo Caballer. Sota l’homenatge a la festa dels 90, el marítim tornarà a il·luminar-se amb un espectacle que no deixarà a ningú indiferent, gràcies a una plataforma flotant de fins a 120 metres quadrats des del qual es dispararà el piromusical.

D’aquesta manera, aquest dissabte, 6 de juliol, i per a posar el fermall d’or al festival dels 90, que començarà a les 17.00 hores, Ricardo Caballer tornarà a sorprendre amb un espectacle pirotècnic que, a més, pretén ser el més sostenible i ecològic de la història pirotècnica de València, ja que “no es dispararan elements amb plàstic, sinó amb carcassa de cartó sense generar residus”. Així mateix, els elements de pólvora tampoc contindran elements químics, habituals en el sector.

El piromusical es dispararà quan el festival estiga arribant a la seua fi, encara que es podrà gaudir des de, pràcticament, qualsevol lloc de la Marina. I és que el tret es durà a terme des de diferents ubicacions: la plataforma del mar, grues en terra i des de l’escenari. Tot això, acompanyat de música, foc, làser i vídeo perquè el tret siga inoblidable.

Però aquest no serà l’únic tret de Caballer. I és que la Gran Fira de València ja té preparat un complet programa en el qual la pólvora serà una de les principals protagonistes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

ficcions 2019-2020